Life

Andreea Antonescu, mesaj emoționant postat pe internet: ”Mi-e atât de dor de tine”

Andreea Antonescu i-a surprins pe fanii săi cu un mesaj emoționant publicat pe internet. Artista vorbește despre dor și nu numai.
09.04.2023 | 13:13
Andreea Antonescu mesaj emotionant postat pe internet Mie atat de dor de tine
Andreea Antonescu, mesaj emoționant postat pe internet. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. A făcut furori cu trupa Andre, alături de Andreea Bălan, însă nici acum numele ei nu a fost uitat. Nu puțini sunt cei care aleg să o urmărească pe vedetă.

Andreea Antonescu, mesaj emoționant pe internet

Să nu uităm și că Andreea Antonescu a participat alături de Andreea Bălan la America Express. Cele două au făcut o echipă pe cinste. Chiar dacă nu au reușit să câștige premiul cel mare, au ajuns până în marea finală și au rezistat cu brio.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, pentru Andreea Antonescu a urmat o altă etapă imporanță din viața ei. Vedeta a anunțat public că este însărcinată cu noul ei iubit. Cei doi aveau însă să se despartă câteva luni mai târziu, astfel că acum, artista trăiește singură cu fiica ei.

Înainte de această relație însă, Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fiică, pe Sienna. Aceasta a decis însă să rămână în America, alături de tatăl ei, după divorțul celor doi.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, pentru Andreea Antonescu, care este mamă, este destul de dificil. Deși știe că fiica ei are mai multe oportunități în Statele Unite, iată că aceasta îi duce dorul destul de tare. Dovada cea mai clară este ultima postare a acesteia.

Artista a publicat mai multe imagini cu fiica ei cea mare, alături de un mesaj emoționant. Înțelegem deci, că vedetei îi este destul de dor de Sienna. ”Știați că mie nu-mi place înghețata? Și cu toate astea, singurele dăți când mănânc sunt cele când vrea @sienna_spak să gust și eu! Mi-e atât de dor de tine, iubirea mea!”, a scris Andrea Antonescu.

ADVERTISEMENT

Ce relație există între Sienna și mama ei

Amintim că la un moment dat, artista a vorbit despre fiica ei, dar și despre relația dintre cele două. Având în vedere că atunci când era căsătorită cu Traian Spak, familia a locuit în Statele Unite, fiica ei a preferat să nu mai revină în România după divorț.

Cântăreața a fost devastată atunci, având în vedere distanța dintre cele două. Totuși, ea își dădea seama de oportunitățile pe care Sienna le are acolo. Iar pentru că ea și-a dorit atât de mult acest lucru, artista a decis să îi respecte alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

”Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, povestea Andreea Antonescu, la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT