Life

Andreea Antonescu și Traian Spak, din nou împreună? Artista a vorbit despre împăcarea cu fostul ei soț

Andreea Antonescu și Traian Spak, împăcare la câțiva ani de la despărțire? Fosta concurentă de la America Express a făcut dezvăluiri.
21.08.2023 | 19:37
Andreea Antonescu si Traian Spak din nou impreuna Artista a vorbit despre impacarea cu fostul ei sot
Andreea Antonescu a vorbit despre împăcarea cu fostul soț. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a făcut dezvăluiri despre împăcarea cu Traian Spak. Cei doi au divorțat la finalul anului 2022, deși relația lor a ajuns la final în urmă cu trei ani, însă au o fetiță, în vârstă de 12 ani, care îi va lega mereu.

Andreea Antonescu a vorbit despre împăcarea cu fostul soț

Andreea Antonescu și Traian Spak au avut o relație timp de 14 ani, din care a rezultat și o fetiță, pe Sienna, în vârstă de 12 ani. În urmă cu trei ani, au ajuns la concluzia că cel mai bine le va fi separat. Actele de divorț, însă, le-au semnat la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut după despărțire o relație cu Victor Vrînceanu. Nici de data aceasta nu a avut noroc, căci la scurt timp după ce vedeta a adus-o pe lume pe fetița lor, s-au separat. Acum, fosta concurentă de la America Express a vorbit despre împăcarea cu fostul soț.

Andreea Antonescu a mărturisit că nu poate exclude varianta, mai ales că au rămas în relații foarte bune. „Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Nu știu dacă o să mai fiu cu el… Lucrurile astea nu se știu. Pentru astea nu ai cum să bagi niciodată mâna în foc. Nu poți să știi dacă se va întâmpla sau nu”, a declarat Andreea Antonescu pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la America Express și-a îndeplinit cel mai mare vis

De altfel, Traian Spak a fost de acord ca Sienna să plece de lângă el și să se mute cu școala în România. Dacă după divorț micuța și-a dorit să rămână în America, acolo unde era deja învățată, acum a ales să rămână cu mama ei.

Andreea Antonescu și-a dorit foarte mult acest lucru, mai ales că îi era destul de greu să zboare în State, mai ales că Venice este încă foarte mică. Iar din cauza fusului orar, fosta concurentă de la America Express nu putea nici să vorbească la telefon prea des.

ADVERTISEMENT

„Ea și-a dorit să rămână aici. Dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente. Și îmi era foarte greu. Acum am inima împăcată.

Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz. Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală.

ADVERTISEMENT

Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a mai povestit Andreea Antonescu.

ADVERTISEMENT