Life

Andreea Bălan iubește din nou? Ce a declarat concurenta de la America Express: “Statusul meu sentimental e extraordinar”

Andreea Bălan iubește din nou, după divorțul de George Burcea? Ce a declarat concurenta de la America Express despre viața sa sentimentală.
24.01.2023 | 15:21
Andreea Balan iubeste din nou Ce a declarat concurenta de la America Express Statusul meu sentimental e extraordinar
Andreea Bălan, declarații despre viața sentimentală. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a vorbit despre viața sentimentală în cadrul unui interviu și a dat de înțeles că iubește din nou. Cântăreața este foarte fericită în aceste momente.

Andreea Bălan iubește din nou? Declarațiile vedetei despre viața sentimentală

Concurenta de la America Express și George Burcea nu mai formează un cuplu de trei ani, iar acum sunt divorțați oficial.

ADVERTISEMENT

După separarea de tatăl fetițelor ei, cântăreața a devenit foarte discretă în legătură cu viața sentimentală. În cadrul unui interviu de anul trecut, artista a recunoscut că își dorește să iubească.

Recent, cântăreața a fost întrebată care este statusul său sentimental din acest moment și a dat de înțeles că are pe cineva în viața ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan nu a oferit alte detalii despre situația amoroasă, însă este foarte fericită în acest moment.

“Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extraordinar.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea.”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA.

De asemenea, Andreea Bălan a mai spus că preferă să păstreze discreția în legătură viața amoroasă, mai ales că în trecut a fost foarte expusă. Vedeta recunoaște că nu exclude posibilitatea de a deveni mireasă din nou.

ADVERTISEMENT

“Da, de ce nu? Doar că, de fiecare dată când fac declarații despre subiect, a doua zi presa mă mărită.”, a adăugat blondina.

Cum a reușit Andreea Bălan să treacă peste divorț

Jurata de la Te cunosc de undeva i-a îndemnat pe cei care au trecut printr-un divorț sau printr-o despărțire să rămână pozitivi și să aprecieze lucrurile pe care le au deja în viața lor.

Artista consideră că toată lumea poate învăța diverse lecții după astfel de experiențe.

“Dar nu este vorba de a te pune pe picioare, tu ești în picioare, ești sănătos și viața este foarte frumoasă și fără fi într-o relație. Fiecare vine aici cu propriul său drum și cu anumite lecții de învățat.

Atât timp cât rămâi pozitiv și apreciezi ceea ce ai deja în viața ta, vei primi ceea ce tu îți dorești. Trebuie doar să crezi.”, a mai menționat cântăreața pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT