Life

Andreea Bălan, secretele relației cu Victor Cornea. Sportivul are planuri serioase de viitor: „Să ne bucurăm împreună de familie”

Andreea Bălan și Victor Cornea au făcut dezvăluiri incredibile din relația lor. Amândoi au succes și se susțin reciproc în toate.
12.12.2023 | 09:45
Andreea Balan secretele relatiei cu Victor Cornea Sportivul are planuri serioase de viitor Sa ne bucuram impreuna de familie
Secretele cuplului Andreea Bălan- Victor Cornea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După mai multe dezamăgiri în dragoste, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Victor Cornea. Ambii au succes și arată bine, dar în cuplul lor nu există urmă de gelozie. Care sunt secretele relației lor.

Cum gestionează Andreea Bălan și Victor Cornea gelozia în cuplu

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată în brațele lui Victor Cornea, alături de care trăiește clipe de vis. Cei doi călătoresc împreună în locuri minunate și creează amintiri, dar sunt alături unul de celălalt și la muncă.

ADVERTISEMENT

În timp ce artista participă la aproape toate meciurile iubitului său, el o însoțește la concerte. Despre acest gen de implicare în cuplu, Andreea Bălan și Victor Cornea spun că este foarte important.

Astfel că, motivul pentru care sunt mai tot timpul împreună, atunci când se poate, este pentru că își oferă susținere necondiționată, ci nu pentru că sunt ghidați de gelozie, sentiment care nici nu există în cuplul lor.

ADVERTISEMENT

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană”, a spus Andreea Bălan, pentru viva.ro.

În același timp, Victor Cornea a adus completări și a dezvăluit care sunt secretele relației: „Comunicarea, loialitatea și aprecierea consider că sunt pietrele noastre de bază”. 

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Andreea Bălan a mărturisit că între ea și Victor Cornea nu există certuri. „Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri. Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet”, a dezvăluit artista.

Ce planuri de viitor au

Cât despre planurile de viitor, Andreea și Victor știu ce vor. Deși mai mic decât iubita lui, artistul își dorește să clădească o familie și să rămână așa. „Pe plan personal îmi doresc să menținem acest echilibru emoțional și să ne bucurăm împreună de familie. Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii, și astfel să îmi asigur prezența la Grand Șlam-ul din Australia, la începutul anului viitor, Australian Open.

ADVERTISEMENT

Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei, și anume, să câștig un turneu de Grand Șlam și să ajung numărul unu mondial”, a mărturisit sportivul.

La fel ca Victor Cornea, Andreea Bălan s-a gândit la familie și vrea, în primul rând, ca fetițele sale să fie fericite. „Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis.

Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac”, a completat Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT