Life

Andreea Bălan și Victor Cornea, planuri mari în 2024. Artista e mai fericită ca oricând: „Abia aștept”

Andreea Bălan și Victor Cornea au făcut un anunț important. Artista și iubitul său au planuri mari pentru 2024 și sunt în culmea fericirii.
15.12.2023 | 11:38
Andreea Balan si Victor Cornea planuri mari in 2024 Artista e mai fericita ca oricand Abia astept
Andreea Bălan și Victor Cornea au planuri mari pentru 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Victor Cornea se pregătesc pentru un eveniment foarte important din viața lor. Artista a făcut anunțul de curând și trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Andreea Bălan și Victor Cornea au planuri mari pentru 2024

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Victor Cornea, iar acum relația lor a ajuns la un alt nivel. Vedeta și iubitul său sunt de nedespărțit și se susțin întotdeauna, atât în viața personală, dar și în cea profesională. 

ADVERTISEMENT

În plus, sportivul are o relație și cu micuțele vedetei. Astfel că, în curând, jurata de la Te cunosc de undeva și tenismenul vor pleca în aventura vieții lor și sunt foarte nerăbdători ca acest lucru să se întâmple.

Mai exact, Victor Cornea a fost ales printre cei mai buni jucători de tenis din România. În prezent, iubitul Andreei Bălan este poziționat pe pe locul 68 ATP în clasamentul de dublu.

ADVERTISEMENT

Astfel că, pe 14 ianuarie, va începe turneul Australian Open, iar Victor Cornea nu va merge singur. Fosta concurentă de la America Express îl va însoți și îl va susține la fiecare pas pe bărbatul iubit.

Emoții mari pentru vedetă

Acum, Andreea Bălan este nerăbdătoare să ajungă în Australia și, recent, a făcut dezvăluiri despre aceste eveniment important din viața sa. Cântăreața are mari emoții pentru ce va urma să se întâmple în anul 2024.

ADVERTISEMENT

În plus, a ținut să precizeze faptul că este extrem de mândră de toate reușitele iubitului său și își dorește ca, pe viitor, acesta să ajungă cel mai bun jucător de tenis la nivel mondial.

„Acum se pregătește pentru Australian Open, așa că de-abia aștept să ajungem şi în Australia. Este cel mai bun tenismen român la ora actuală, iar eu sunt foarte mândră de toate rezultatele lui”, a dezvăluit Andreea Bălan, conform as.ro.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, tenismenul a mărturisit că anul 2023 a fost unul foarte bun pentru el și este bucuros că își poate împărtăși bucuria cu îndrăgita artistă. „Mă bucur să fiu alături de Andreea în primul rând, după un an atât de bun pentru mine”, a explicat tenismenul.

ADVERTISEMENT