Sport

Andreea Bălan și Victor Cornea, selfie la Australian Open cu cel mai tare cuplu din tenis. Foto

Andreea Bălan și iubitul său, jucătorul de tenis Victor Cornea, s-au fotografiat la Australian Open alături de cel mai tare cuplu al momentului din tenis.
12.01.2024 | 14:28
Andreea Balan si Victor Cornea selfie la Australian Open cu cel mai tare cuplu din tenis Foto
Andreea Bălan și Victor Cornea și-au făcut selfie cu cel mai faimos cuplu din tenis.
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Victor Cornea, iubitul său cu 9 ani mai tânăr, sunt de nedespărțit. În această perioadă, cei doi se află la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Înainte să participe în competiția de dublu, Victor Cornea alături de iubita sa s-au fotografiat cu Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas.

Andreea Bălan și Victor Cornea, selfie la Australian Open cu cel mai tare cuplu din tenis

În mod tradițional, Victor Cornea a început noul sezon în Australia. Jucătorul de tenis român a pierdut în primul tur atât la Brisbane, cât și la Adelaide în competiția de dublu. Elita tenisului mondial se află în această perioadă la Melbourne pentru turneul de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Victor Cornea o are alături pe iubita sa, Andreea Bălan. Artista nu poate sta departe de iubitul său și a luat decizia să-l însoțească în Australia. În vârstă de 39 de ani, Andreea Bălan postează aproape zilnic pe rețelele de socializare fotografii din Australia.

Ultima postare a fost de-a dreptul spectaculoasă. Andreea Bălan a publicat pe contul oficial de Instagram, unde are peste 1,6 milioane de urmăritori, un selfie în care apare alături de iubitul său, Victor Cornea, dar și de cuplul Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas.

ADVERTISEMENT

„Selfie cu jucători de elită”, a scris Andreea Bălan în descrierea fotografiei. Jucătoarea de tenis spaniolă și tenismenul grec sunt, de asemenea, de nedespărțit. Deși tenisul a intrat în plan secund pentru cei doi, Badosa și Tsitsipas trăiesc o adevărată poveste de dragoste.

Andreea Bălan și Victor Cornea, selfie cu Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas. Foto: Instagram - @andreeabalanofficial.
Andreea Bălan și Victor Cornea, selfie cu Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas. Foto: Instagram – @andreeabalanofficial.

România – Grecia în play-off-ul pentru Grupa Mondială I a Cupei Davis

De asemenea, Andreea Bălan s-a întâlnit la Australian Open cu Monica Niculescu. Cele două au dat nas în nas la hotelul sportivilor de la Melbourne. Artista a imortalizat momentul și a distribuit fotografia pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Monica Niculescu Andreea Bălan

Naționala masculină de tenis a României va da piept cu echipa similară a Greciei în play-off-ul pentru Grupa Mondială I a Cupei Davis. Duelul urmează să aibă loc la începutul lunii februarie. Confruntarea va avea loc în Grecia.

Stefanos Tsitsipas (7 ATP) este prima rachetă a Greciei și principalul inamic pentru România. De asemenea, grecii îl au pentru meciul de dublu pe Petros, fratele lui Stefanos Tsitsipas. România şi Grecia s-au mai înfruntat de două ori în Cupa Davis, iar victoriile au fost împărțite.

ADVERTISEMENT

În primul tur la Australian Open 2024, Stefanos Tsitsipas îl va înfrunta pe Matteo Berrettini, fost jucător de Top 10 ATP. De cealaltă parte, partenera sa, Paula Badosa (74 WTA) se va duela cu Taylor Townsend (80 WTA).

ADVERTISEMENT