Life

Andreea Bănică a răbufnit după ce s-a pozat alături de o vedetă de la Hollywood: “Needucați, care se bagă în seamă aiurea”

Andreea Bănică a fost taxată dur de fanii ei după ce s-a fotografiat alături de un star de la Hollywood. Ce gest a făcut vedeta.
27.07.2023 | 09:45
Andreea Banica a rabufnit dupa ce sa pozat alaturi de o vedeta de la Hollywood Needucati care se baga in seama aiurea
Andreea Bănică a fost aspru criticată de fani Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a fost criticată de oamenii de pe internet după ce s-a fotografiat cu un star de la Hollywood. Cântăreața a făcut un gest care nu a fost iertat de internauți. Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Este urmărită de peste 900 de mii de oameni pe Instagram și deseori se expune în ipostaze naturale. Nu poate să nu împărtășească zilnic cu fanii ceea ce face. Doar că, de data aceasta a intrat în vizorul lor și a fost ținta criticilor.

Ce gest a făcut Andreea Bănică în timp ce s-a fotografiat cu o vedetă de la Hollywood

Andreea Bănică se află de câteva zile în vacanță cu familia sa. Și, pentru că artista vrea mereu să fie la modă, nu se poate abține de la cumpărături nici în concediu. Astfel, cântăreața a mers într-un magazin pentru a proba câteva articole vestimentare. Aici, Andreea Bănică a întâlnit-o pe Michelle Rodriguez, actriță la Hollywood.

ADVERTISEMENT

Vedeta este actriță, Dj, scenaristă americană și cunoscută pentru rolurile sale din Fast and Furios și Girlfight. Bineînțeles că Andreea Bănică nu a putut rata momentul și s-a fotografiat alături de Michelle Rodriguez. După ce fotografia a fost publicată, un val de critici a venit asupra româncei. Iată de ce.

Cum i-a supărat pe fani Andreea Bănică după fotografia cu Michelle Rodriguez

Andreea Bănică a fost criticata
Andreea Bănică alături de Michelle Rodriguez Sursa Instagram.com

În imaginea postată de Andreea Bănică pe contul ei se poate observa că atât cântăreața, cât și Michelle Rodriguez sunt relaxate și zâmbitoare. Doar că, spun cei din online, Andreea Bănică ar fi uitat de bunele maniere în fața actriței de peste hotare. Mulți susțin că gestul Andreei Bănică de nu a-și da ochelarii de soare jos de la ochi denotă lipsă de respect.

ADVERTISEMENT

”Fără supărare, dar eu în locul tău îmi dădeam ochelarii jos”, ”Ochelarii jos în interiorul clădirilor! Are și ea ochelari de soare, dar știe ce să facă cu ei”, ” Ochelarii aceia arată o mare lipsă de respect față de cealaltă persoană. Pe lângă etichetarea persoanei greșite care duce în penibil, și aici, din nou, e o lipsă de respect că nici măcar lucrul acesta nu l-ai făcut corect, dar nici nu corectezi! Oricum, te înțelegem, emoții față de o adevărată vedetă!”, sunt remarcile făcute de urmăritorii Andreei Bănică.

Și de parcă asta nu ar fi fost suficient, artista ar fi dat tag și altei celebrități, nu lui Michelle Rodriguez. După ce urmăritorii ei au semnalat greșeala, vedeta a schimbat și a pus tag-ul corect.

ADVERTISEMENT

Cum a răspuns cântăreața valului de critici primite: “Oamenii vorbesc prost! “

Andreea Bănică nu a putut rămâne indiferentă în fața criticilor primite. Vedeta a răspuns la fel de dur urmăritorilor ei care i-au bătut obrazul.

În fața unor asemenea critici, Andreea Bănică nu a putut să lase totul să treacă, ci a reacționat. La fel de dur le-a răspuns și blonda celor care și-au permis să îi bată obrazul pentru că nu a renunțat la ochelarii de soare. Cântăreața susține că nu ea e lipsită de respect, ci cei care o critică și nu își văd de treaba lor.

ADVERTISEMENT

„Păi cine a zis că vreau să rămân la “conduită veche”???? Poate tu și cea de mai sus! Eu sunt bine așa cu ochelari și cam atât! Codul bunelor maniere este pentru oamenii că tine, că alții , needucați, care se bagă în seamă aiurea, care vorbesc prost, în plus, fără să le fi cerut cineva părerea! Și că să închei, nu am întrebat pe nimeni nimic, ci m-am bucurat pentru mine și omul frumos întâlnit, zile senine. Vai, e plin Facebook-ul de ”educate” și ”educați”, a replicat imediat Andreea Bănică.

ADVERTISEMENT