Life

Andreea Bănică, adevărul despre intervențiile suferite până acum: “Am făcut tratament cu 3 tipuri de lasere”

Ce a spus Andreea Bănică despre intervențiile suferite până în prezent. Tratamentele pe care le urmează îndrăgita cântăreață.
07.04.2023 | 19:02
Andreea Banica adevarul despre interventiile suferite pana acum Am facut tratament cu 3 tipuri de lasere
Andreea Bănică, adevărul despre intervențiile suferite până acum. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a vorbit despre intervențiile pe care le-a suferit până acum. Vedeta a mers la medicul dermatolog pentru a corecta anumite imperfecțiuni ale tenului. Cântăreața le-a explicat fanilor în ce au constat acestea.

Andreea Bănică, dezvăluiri despre intervențiile suferite până acum. Ce tratamente a urmat vedeta

Deși este foarte ocupată cu mutarea în noua casă, Andreea Bănică își face timp pentru tratamentele faciale. Vedeta merge regulat la medic și le-a explicat internauților ce intervenții non-chirurgicale își face pentru a avea un ten sănătos.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, vedeta a publicat un clip video în care apare nemachiată, iar unii internauți au criticat-o pentru imperfecțiunile pe care le-a afișat.

“În toamnă am publicat un reel cu un machiaj care a avut mare succes, nu din cauza machiajului, ci datorită faptului că v-am expus tenul meu imperfect, încercănat, pătat de la soare, neuniform, cu pistrui și cuperoză.

ADVERTISEMENT

Am văzut că am stârnit toate tipurile de femei perfecte și imperfecte! Nu suntem perfecte, dar să trecem peste!”, a povestit Andreea Bănică în mediul online, notează click.ro.

Pentru a avea un ten cât mai sănătos, cântăreața a apelat la ajutorul medicului dermatolog. Vedeta a urmat un tratament cu trei tipuri de lasere într-o zi. Mai exact, Andreea Bănică nu a avut nevoie de intervenții chirurgicale, ci a reușit să trateze cearcănele și petele, precum și alte imperfecțiuni, cu tratamente non-invazive.

ADVERTISEMENT

“Am fost la dermatolog pentru a găsi soluția bună pentru tenul meu și a avea grijă să arăt tânără, fresh și cu cât mai puține riduri. Am făcut tratament cu 3 tipuri de lasere într-o zi. (…)

Pe înțelesul tuturor, am făcut tratamente pentru a scăpa de pete, cearcăne, alunițe, vase de sânge sparte, pentru stimulare de colagen și pentru un aspect mai tânăr al pielii. Fetelor, nu ne trebuie operații ca să prelungim frumusețea și tinerețea!

ADVERTISEMENT

Așa cum mergeți la doctor când vă doare ceva, așa trebuie să ajungeți și la dermatolog pentru a trata problemele pielii! Priviți rezultatul care este wow, e ca un lifting însă non-chirurgical”, a mai spus fosta componentă a trupelor Exotic și Blondy.

Andreea Bănică se mută în casă nouă

Înainte de a se muta, în casa Andreei Bănică este mare agitație. Pe rețelele sociale, vedeta le-a arătat fanilor imagini și clipuri video cu hainele împachetate în saci sau în valize, până când le va aranja.

Deși știe că trebuie să le aranjeze pe toate, la un moment dat, artistei îi este greu să se mobilizeze. De altfel, vedeta este nemulțumită de firmele de curățenie, spunând că acestea nu pot proteja atât de bine produsele precum o face ea.

Mai în glumă, mai în serios, vedeta a spus că speră să termine toată curățenia până la Crăciun. Andreea Bănică a arătat și imagini din noua casă, însă nu este totul gata.

“Nu poate să vină cineva să îmi organizeze mie lucrurile în casă, nici eu nu mai știu unde sunt, dar să vină cineva să le organizeze. Mi-am oprit două schimburi și pijamale, măcar alea știu de unde să le iau. Nici eu nu știu care pe unde sunt.

Când ajung acasă trebuie să organizez din lucrurile copiilor în lăzile de la paturi… Păi eu nu am nici măcar dulapuri, unde să le pun? Luni am înțeles că vine toată mobila. Măcar până la Crăciun termin de aranjat…”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT