Life

Andreea Bănică, probleme de sănătate: ”Ar trebui să îmi iau și un baston sau cârjă”

Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate. Îndrăgita artistă a mărturisit fanilor ei, pe rețelele de socializare, ce i s-a întâmplat.
12.03.2023 | 22:07
Andreea Banica probleme de sanatate Ar trebui sa imi iau si un baston sau carja
Ce problemă de sănătate are Andreea Bănică. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică are probleme de sănătate de câteva zile. Solista în vârstă de 44 de ani a apărut supărată pe rețelele de socializare. Unii fani au empatizat cu starea sa, iar alții i-au adus critici referitoare la un accesoriu foarte scump.

Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate: ”Ar trebui să îmi iau și un baston sau cârjă”

Andreea Bănică are probleme cu unul dintre picioare. De două săptămâni, mai exact, astfel că a fost nevoită să și-l pună într-o orteză. Cauza din care a ajuns într-o astfel de situație nici ea nu prea știe, cert este că nu a căzut și nici nu s-a lovit.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică se deplasează acum cu dificultate și crede că are nevoie și de un baston sau o cârjă. Cântăreața abia așteaptă să se recupereze și să se reapuce de sarcinile cotidiene, inclusiv de sport. Până atunci, este conștientă de chinul pe care trebuie să-l îndure.

”Nu stiu daca se vede tristetea pe fata mea insa da, sunt trista cand mi se intampla ceva si nu ma pot misca , deplasa asa cum o fac de obicei. Ei bine am patit-o fara sa fi cazut, sa ma fi lovit…ci pur si simplu din dorinta de a face lucruri pe care in mintea mea doar eu stiu sa le fac mai bine!

ADVERTISEMENT

14 zile m-am pricopsit cu orteza asta si cred ca ar trebui sa imi iau si un baston sau carja pentru ca altfel il voi baga si pe dreptul intr-o orteza. Chinul naibii sa mergi asa… S-a dus naibii si sportul meu … Zi cu soare va doresc!”, a scris Andreea Bănică în postarea sa.

Andreea Bănică, pusă la zid de fani după ce s-a afișat cu geanta scumpă

În imaginile făcute publice, Andreea Bănică apare și îmbrăcată complet în negru, iar la ținută și-a asortat o geantă de brand, de la Yves Saint Laurent. Unii internauți nu au trecut vederea acest lucru și au taxat-o pe fosta membră a fostei trupe ”Blondy”.

ADVERTISEMENT

”Orteza e de firma la fel ca geanta?”/”Am crezut ca faci relcama la geanta de pe umăr, oricum și orteza e beton. Sănătate maxima!”/”Geanta aia daca nu o tineai asa nici nu stiam ca e de la YSL, te lauzi cam mult cu ce ai si nu iti sta bine. Stie lumea ca ai bani nu trebuie sa te expui cu fiecare lucru asa extrem. Insanatosire grabnica”, sunt o parte dintre criticile aduse Andreei Bănică.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute soliste din țară. S-a remarcat publicului după ce a făcut parte dintre trupe precum ”Exotic” și ”Blondy”. În prima formație a fost cu Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu, iar în a doua cu Cristina Rus.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este împreună încă din liceu cu Lucian Mitrea, care este și impresarul ei. Tot cu acesta s-a căsătorit în 2008. Alături de el are doi copii, o fetiță pe nume Sofia, și care începe să-i calce pe urme în carieră, și un băiat pe nume Noah.

ADVERTISEMENT