Life

Andreea Bănică, revoltată de situația din magazine. Artista a stat la coadă minute bune

Andreea Bănică este deranjată de cozile din supermarketuri. Doar două din casele de marcat erau deschise la vizita sa.
08.09.2022 | 20:14
Andreea Banica revoltata de situatia din magazine Artista a stat la coada minute bune
Andreea Bănică, deranjată de cozile din supermarketuri. Doar două erau deschise. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină s-a arătat deranjată de situația din magazinele din Capitală. Îndrăgita artistă a stat la coadă minute bune, după ce a ajuns într-un supermarket cunoscut unde și-a făcut cumpărăturile săptămânale.

Andreea Bănică, deranjată de cozile din supermarketuri. Doar două erau deschise

Andreea Bănică le-a povestit fanilor din social media că a trebuit să stea la coadă ca orice persoană normală, dar nu a părut deranjată de acest aspect, ci de altul. Mai exact, vedeta s-a supărat că multe dintre casele de marcat erau închise.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit că numai două dintre cele 8 puteau scana produsele cumpărătorilor, printre care se afla și blondina. Se pare că respectivul magazin nu avea suficient personal la muncă în momentul respectiv.

„Coadă la supermarket și au două case deschise, opt ar trebuie să funcționeze, dar funcționează doar două, vis. E ceva coadă, până la jumătatea magazinului, e bine”, a spus vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, atentă la nitrații din produsele alimentare

Ulterior, Andreea Bănică a trecut în bucătărie, unde a băgat la cuptor puiul cumpărat din supermarket. Acesta a fost gătit într-o pungă de plastic în care erau și mai multe legume, printre care se numără: morcovi și ardei.

Blondina este atentă la sănătate și la felul în care arată, dovadă că a testat numărul de nitrați care se află în unele produse. Aplicația a arătat că un pepene roșu este periculos pentru organism pentru că depășește 400 de nitrați.

ADVERTISEMENT

„Și acum să măsurăm pepenele de nitrați… 260, pericol. Lucian mi-a sugerat să încerc în mai multe locuri, în miez. Leșin! Ce facem noi în situația aceasta?

420, are mai mult decât pe margine. În interior are și mai mulți nitrați. Ireal ce mâncăm! Deranjat, enervant, nu mai poți să mănânci nimic”, a mai adăugat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Doctorii ne sfătuiesc să fim atenți de unde ne cumpărăm produsele alimentare pe care le consumă. Din păcate, cele din marile magazine sunt mai nocive decât cele din piață.

ADVERTISEMENT