Life

Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj la 49 de ani. În ce zonă a corpului se află

Andreea Esca a luat o decizie îndrăzneață și a hotărât să își facă primul tatuaj la vârsta de 49 de ani. Iată ce și-a desenat pe corp vedeta de la Pro TV.
13.07.2022 | 16:49
Andreea Esca sia facut primul tatuaj la 49 de ani In ce zona a corpului se afla
Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj la 49 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a dezvăluit că și-a făcut un tatuaj. Iată în ce zonă a corpului a decis faimoasă știristă să se tatueze, dar și ce cuvinte a vrut să aibă pe corp permanent.

Andreea Esca și-a făcut tatuaj! Ce scrie acum pe corpul știristei

Andreea Esca a surprins cu o decizie făcută la vârsta de 49 de ani. Dacă din ceea ce știm aceasta este o persoană destul de conformistă, mai ales datorită naturii slujbei sale în care trebuie să fie sobră, iată că nu același lucru se întâmplă și în viața de zi cu zi, deoarece vedeta a decis să se tatueze.

ADVERTISEMENT

Nu toată lumea vede cu ochi buni tatuajele, dar Andreei Esca cu siguranță nu i-a păsat de opinia altora când a decis să își facă un desen permanant pe corp.

Dar ce și-a tatuat, de fapt, știrista de la Pro TV și unde? Decizia Andreei Esca a fost una simplă, iar ea și-a tatuat doar două cuvinte, pe spate.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a ales vedeta când a fost la salonul de tatuaje a fost să își pună pe corp cuvintele „Te iubesc”, alături de o inimioară.

Vedeta de televiziune a participat la Neversea, unde a fost și fiica ei, și s-au bucurat de câteva zile de distracție.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a renunțat la costumele purtate la televizor și chiar a purtat și o perucă roz.

Andreea Esca și-a făcut tatuaj!
Andreea Esca și-a făcut tatuaj! Foto: Instagram

Ce ritual de înfrumusețare are Andreea Esca

Andreea Esca a mărturisit că are foarte mare grijă de tenul ei și un lucru pe care îl face întotdeauna cu sfințenie este să se demachieze.

De asemenea, aceasta are un secret, anume crema pentru zona ochilor, pe care o folosește de la 20 de ani pentru a evita apariția ridurilor.

ADVERTISEMENT

„Nu fac tratamente speciale pentru piele, însă de la 20 de ani folosesc o cremă contur pentru ochi, pentru că eu râd foarte mult și acolo se fac ridurile cel mai ușor.

Așa este când stai mereu cu gura până la urechi”, a declarat Andreea Esca.

ADVERTISEMENT
Tags: