Life

Andreea Ibacka, imaginea cu care și-a spus fanii pe jar: „Mai vine un bebe?”

Andreea Ibacka a publicat în mediul online o fotografie cu care a stârnit curiozitatea fanilor. Unii au considerat că are burtică de gravidă.
05.06.2023 | 21:00
Andreea Ibacka imaginea cu care sia spus fanii pe jar Mai vine un bebe
Fanii s-au întrebat dacă nu cumva Andreea Ibacka e gravidă din nou. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka și-a salutat fanii printr-o imagine pe Instagram, însă publicul a observat altceva. Unii sunt de părere că soția lui Cabral are burtică de gravidă și că urmează să aducă pe lume al treilea copil.

Andreea Ibacka, însărcinată pentru a treia oară? Ce spun fanii

Andreea Ibacka ține legătura cu publicul său pe social media, acolo unde unde își ține fanii la curent cu noutățile sau doar „trece” să-i salute. Așa a făcut și de curând, când a publicat o imagine din aer liber, însoțită de un mesaj.

ADVERTISEMENT

„Dacă n-ai început ziua cu un zâmbet, exersează unul pentru mâine!”, a scris vedeta pe Instagram. În secțiunea de comentarii, cei care o îndrăgesc i-au transmis, la rândul lor, mesaje frumoase.

În timp ce unii au felicitat-o pentru naturalețea sa și pentru faptul că pare că trecerea anilor nu pare să o afecteze, au fost și persoane care au presupus faptul că Andreea Ibcaka este însărcinată pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

În fotografie, actrița poartă un maiou negru și pe deasupra o bluză gri, largă și cu mânecă lungă, ceea ce le-a dat unora de gândit, mai ales că temperaturile au fost ridicate în ultimele zile.

Totodată, au fost și oameni care au considerat că soția lui Cabral are burtică de gravidă. „Mai vine un bebe?”, „Iar gravidă”. Au fost comentariile pe care Andreea Ibacka le-a primit în mediul online.

ADVERTISEMENT
andreea ibacka gravidă frunze ochelari
Imaginea publicată de Andreea Ibacka în mediul online.
Sursa foto: Instagram

Ce spunea vedeta despre viața cu doi copii

După ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, Andreea Ibacka a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat de când este mămică. Chiar dacă era obișnuită cu Namiko, Tiago a surprins-o de câteva ori.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Taigo a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim.

ADVERTISEMENT

Am 4-5 zile pe trend ascendent când mai dorm. Încă 2-3 zile de liniște și o luăm cu dinții. Am ajutor pe timpul zilei. Tura de noapte îmi revine pentru că alăptez”, povestea Andreea Ibacka la Antena 1.

ADVERTISEMENT