Life

Andreea Ibacka și Cabral au ajuns de urgență la spital. Ce li s-a întâmplat: ”Obosiți și îngrijorați, ca orice părinți, leșinați de grijă”

Andreea Ibacka și Cabral au mers grabnic la o unitate medicală. Cu ce problemă se confruntă cei doi în calitate de părinți.
18.06.2023 | 11:50
Andreea Ibacka si Cabral au ajuns de urgenta la spital Ce li sa intamplat Obositi si ingrijorati ca orice parinti lesinati de grija
Andreea Ibacka și Cabral au mers grabnic la o unitate medicală. Cu ce problemă se confruntă cei doi în calitate de părinți. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Happy Channel și prezentatorul emisiunii Ce spun românii au ajuns de urgență la spital. Ce li s-a întâmplat. Obosiți și îngrijorați, ca orice părinți, leșinați de grijă, ei au cerut sfatul cadrelor medicale.

Andreea Ibacka și Cabral au mers grabnic la o unitate medicală. Cu ce problemă se confruntă cei doi în calitate de părinți

Andreea Ibacka și Cabral au mers grabnic la o unitate medicală, după ce fiul lor, Tiago, a început să facă febră foarte mare. Din păcate, temperatura micuțului nu a scăzut la antitermice, motiv pentru care cei doi au plecat imediat la spital.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele de socializare au dezvăluit cu ce problemă se confruntă în calitate de părinți. Vedetele au ales o unitate medicală de stat, unde au primit informațiile necesare legat de starea de sănătate a băiețelului lor.

Mesajul celor doi, încărcat de îngrijorare, a fost primit foarte bine de oameni. Prezentatorii au făcut publice aceste informații pentru că au vrut să demonstreze că viața lor nu este întotdeauna lapte și miere.

ADVERTISEMENT

„Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo. Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți.

Cu febră, cu Tiago supărat, obosiți și îngrijorați. Acum T. e bine. Atunci… Andreea si cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă”, a scris Cabral pe pagina de Facebook, unde apare o imagine cu Andreea Ibacka și fiul lor.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul moderator de la Pro TV le-a mulțumit internauților pentru toate mesajele primite. Prezentatorul show-ului Ce spun românii a dezvăluit că micuțul este bine și că nu a fost nevoie de internare în spital.

Andreea Ibacka și Cabral, o familie împlinită

Andreea Ibacka și Cabral formează de ani buni o familie împlinită. Frumoasa blondină și prezentatorul sunt căsătoriți din anul 2011 și sunt părinții a doi copii, o fetiță și un băiat. În plus, moderatorul mai are o fiică, adolescentă, din primul mariaj.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță și partenerul de viață sunt foarte uniți și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Prezentatoarea de la Happy Channel și vedeta de la Pro TV glumesc mereu și asta întreține flacăra iubirii lor.

ADVERTISEMENT