Life

Andreea Mantea, devastată! Probleme uriașe la Casa iubirii. Ce ascunde Kanal D din show

Andreea Mantea este devastată după gala Casa iubirii difuzată duminică, 17 martie 2024. Ce se întâmplă în show-ul de la Kanal D?
18.03.2024 | 11:35
Andreea Mantea devastata Probleme uriase la Casa iubirii Ce ascunde Kanal D din show
Andreea Mantea, devastată la Casa iubirii. Ce s-a petrecut în culisele Kanal D. Foto: Kanal D/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea suferă cumplit din cauza răsturnărilor de situație de la Casa iubirii, show din care au fost descalificați doi concurenți în gala difuzată pe 17 martie 2024. Filmările pentru emisiunea de ieri au fost întrerupte. Realizatoarea de la Kanal D nu se mai putea opri din plâns!

Andreea Mantea, devastată de circul de la Casa iubirii. Doi concurenți au fost descalificați, alți doi sunt suspectați că au încălcat regulamentul

E jale male la Casa iubirii din cauza încălcării regulamentului de către Marius și Aleyna. Cei doi s-au văzut în afara casei, lucru complet interzis de contractul semnat cu echipa de producție. Mai mult de atât, se pare că s-ar putea să îi tragă după ei, în urma descalificării, pe alți doi concurenți. E vorba de Virginia și Robi.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea face un apel public astăzi, 18 martie 2024, în cadrul reality-show-ului de la Kanal D. Îi roagă pe toți cei care au probe despre alți doi participanți în noaptea buclucașă, în apartamentul în care se aflau Aleyna și Marius, să le ofere producției.

Se pare că în aceeași încăpere în care Aleyna și Marius ar fi petrecut clipe frumoase împreună s-ar fi aflat și Virginia și Robi. Cei doi nu pot fi dați afară din emisiune, întrucât nu există vreo dovadă care să arate că au fost și ei acolo. Dacă se va adeveri, și Virginia și Robi vor zbura din Casa iubirii.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele oferă amănunte șocante petrecute în timpul galei din 17 martie 2024. Producătorii au oprit filmările deoarece Andreea Mantea a avut un episod tulburător. S-a arătat extrem de devastată de situația în care a fost pusă ca prezentatoare. Știm cu toții cât de mult se implică Mantea în emisiunile pe care le prezintă.

Vedeta trăiește la intensitate, alături de concurenți, atât momentele fericite cât și pe cele dureroase. Mai mult de atât, în mediul online, s-a dat de înțeles Aleyna că ar fi fost hărțuită de Marius. Scenariul e considerat de mulți, mai pe românește, o pură vrăjeală. De altfel, Andreea Mantea a întrebat-o direct pe concurentă dacă a fost victima vreunui abuz, iar ea a negat în cadrul galei de ieri.

ADVERTISEMENT

Filmările galei, întrerupte pentru că Mantea nu se putea opri din plâns

„În legătură cu emisiunea Casa Iubirii, ținem să facem câteva precizări. Dacă Aleyna, concurenta descalificată din emisiunea Casa Iubirii, ar fi fost in vreun fel abuzată și/sau sechestrată în noaptea petrecută cu Marius în acel apartament, dacă ar fi fost o victimă a lui, ar fi sunat poliția de îndată.

Și-ar fi informat măcar familia sau ar fi spus cuiva, oricui, din producție despre așa o grozăvie. De asemenea, ar fi refuzat să intre să filmeze în același platou cu cel care ar fi abuzat-o în vreun fel.

ADVERTISEMENT

Sau ar fi cedat luni, la filmări, la repetatele insistențe ale Andreei Mantea, care parcă presimțea o încălcare a regulamentului. Prezentatoarea i-a dat șansa de a spune adevărul. A ales să nu spună nimic. A ales tăcerea. A ales să meargă pe burtă, să nu spună nimic despre acea noapte petrecută cu Marius. A sperat că probabil că nu se va afla.

Filmările galei în care Aleyna și Marius au fost descalificați au fost întrerupte de un moment de cădere. A existat o repriză de plâns pe care moderatoarea Andreea Mantea a avut-o.

Concurenții au fost martori cum lacrimile i-au șiroit Andreei Mantea pe obraji, machiajul ei fiind vizibil brăzdat de aceste lacrimi și fost auzită cum își trăgea nasul. A încercat să își mascheze sensibilitatea. Imaginile difuzate în gală au fost elocvente în acest sens.

Plângea pentru situația în sine creată de încălcarea regulamentului de către concurenți. O gală grea. O gală dureroasă. Nu doar pentru Andreea Mantea, ci și pentru producătorii emisiunii. Și ei au fost afectați de neplăcutele și neașteptatele evenimente”, notează Viperele Vesele despre cea mai recentă gală Casa iubirii, pe Instagram. 

Andreea Mantea, apel public! Virginia și Robi, următorii descalificați?

Așa cum povestesc Viperele, Andreea Mantea a încercat să ascundă cât de mult a putut momentul sensibil prin care a trecut, după pauza luată în timpul filmărilor.

„Concurenții au un contract semnat, un contract care conține drepturi și obligații, un contract bilateral, pe care fiecare parte trebuie să îl respecte. Producătorii nu pot descalifica un concurent in lipsa unor dovezi concrete. Doar pe afirmațiile unora și altora… Afirmații negate de o parte a celor implicați. Nu se poate descalifica un concurent, oricât de mult și-ar dori producătorii sau publicul.

De aceea în editia de luni, 18.03.2024, Andreea Mantea face chiar un apel public. Le spune Virginiei și lui Robi că sunt în continuare suspecți. Cei doi vor fi descalificați oricând vor apărea probe care să dovedească indubitabil prezența lor în noaptea petrecută de Aleyna și Marius în acel apartament”, mai scriu Viperele Vesele.

Și pagina de Instagram a făcut un apel la public, la fanii emisiunii Casa iubirii, la persoanele care cunosc cazul îndeaproape, să ofere orice dovadă care confirmă prezența Virginiei și a lui Robi în apartament.

ADVERTISEMENT