Life

Andreea Marin, 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: ”Nu obișnuim să postăm des despre noi”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au aniversat zilele trecute 5 ani de când formează un cuplu. Fosta prezentatoare de la TVR a distribuit imagini cu partenerul de viață.
16.05.2022 | 18:46
Andreea Marin 5 ani de relatie cu Adrian Brancoveanu Nu obisnuim sa postam des despre noi
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au aniversat 5 ani de relație: ”Preferăm discreția”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este foarte discretă când vine vorba de viața sentimentală, însă de această dată a renunțat și a postat câteva fotografii în care apare alături de fostul consul în Libia. Moderatoarea a lăsat și un mesaj emoționant şi a vorbit şi despre posibilitatea de a mai avea un copil.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au aniversat 5 ani de relație: ”Preferăm discreția”

Andreea Marin nu este genul de persoană publică care să-și pună viața personală pe tapet, doar că de această dată a avut un motiv întemeiat să o facă. Frumoasa brunetă a aniversat 5 ani de relație alături de Adrian Brâncoveanu.

ADVERTISEMENT

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer!”, este mesajul transmis de vedetă pe social media, împreună cu câteva imagini.

Fosta zână a surprizelor a primit numeroase aprecieri și mesaje din partea celor care o urmăresc. De asemenea, Simona Pătruleasa a fost cea care i-a transmis un sincer „La mulți ani fericiți împreună!”.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și actualul partener de viață s-au cunoscut într-o perioadă destul de grea pentru fostul consul. Primii ani de relație s-au consumat mai mult la distanță, ulterior Andreea Marin primindu-l pe Adrian Brâncoveanu în casa sa.

Cei doi locuiesc sub același acoperiș de ceva vreme, bărbatul fiind acceptat chiar și de fiica vedetei, Violeta, născută în timpul mariajului cu actorul și cântărețul Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, de 5 ani împreună. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Andreea Marin, aprecieri pentru Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a povestit la un moment dat că are numai aprecieri pentru partenerul de viață, asta pentru că a învățat lucruri importante de la el. Una dintre calitățile care i-au fost insuflate de Adrian Brâncoveanu este diplomația.

„Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă.

ADVERTISEMENT

Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt”, a declarat fosta prezentatoare într-o emisiune de la Canal 33, notează viva.ro.

Cei doi vor un copil

În plus, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu își doresc să aibă și un copil. Prezentatoarea TV a spus şi că fiica sa, Violeta, şi-ar dori să aibă o soră sau un frate.

 „Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a mai dezvăluit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT