Life

Andreea Marin a dezvăluit o rețetă minune! Cum face pâine de dietă: „Gata în 5 minute”

Cum face Andreea Marin pâine de dietă? „Zâna Surprizelor” a dezvăluit rețeta minune care o ajută să își mențină silueta.
15.05.2023 | 07:17
Andreea Marin a dezvaluit o reteta minune Cum face paine de dieta Gata in 5 minute
Andreea Marin a împărtășit cu fanii rețeta sa de pâine de dietă. Foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a împărtășit cu publicul rețeta sa de pâine de dietă. Care sunt pașii prin care „Zâna Surprizelor” pregătește alimentul delicios care o ajută să-și mențină silueta. Chiar vedeta spune că nu e greu deloc.

Andreea Marin a împărtășit cu fanii rețeta sa de pâine de dietă

Andreea Marin a spus cum face ea, acasă, pâine de dietă. Vedeta, în vârstă de 48 de ani, este foarte atentă la felul în care se arată. Pentru o siluetă ideală, a exclus din alimentația sa carbohidrații, precum pâinea tradițională, orezul și cartofii.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, uneori poftele sunt greu de ținut în frâu, așa că Andreea Marin a învățat cum să facă pâine de dietă. Și nu a păstrat secretul doar pentru ea. Astfel că, pentru a obține deliciosul preparat este nevoie de următoarele ingrediente.

Făina clasică, de grâu, va fi înlocuită cu cea de migdale, care se găsește online sau la farmaciile naturiste, în cantitate de 65 de grame- 3 linguri cu vârf. Mai sunt necesare: 2 ouă întregi, 2 linguri de unt topit, o linguriță mică de praf de copt și sare după gust.

ADVERTISEMENT

Pașii de pregătire sunt și mai simpli. Totul se amestecă într-un vas și se bagă la cuptorul cu microunde pentru trei minute. Aluatul va crește și se va coace, iar pentru a fi mai rumenă, mai poate fi lăsată încă 30 de secunde.

„E gata în cinci minute”

Andreea Marin a precizat că ei îi place să adauge și diverse condimente, precum praf de usturoi, chimion, piper dar și semințe de in și de susan. Și cu foarte multă ușurință, pâinea de dietă poate deveni un desert fără zahăr.

ADVERTISEMENT

Condimentele și semințele menționate anterior se înlocuiesc cu îndulcitor natural, câteva picături de ștevia pentru îndulcire- o variantă mult mai sănătoasă a zaharului, cacao sau pudră de roșcove.

„Pâinica promisa de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar 5 minute! Evită făina tradițională. E o variantă gustoasă de pâine făcută în casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).

ADVERTISEMENT

E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților. Adaug mereu salate, legume, supe, ciorbe, ceai.

Evit doar ce conține carbohidrați rafinați și zahăr, inclusiv fructele prea bogate în zaharuri, în rest am libertate. Dar nu pot mânca oricum mult, organismul se reglează tare bine și nu îmi cere prea mult. Eu evit băuturile carbogazoase. Nu beau cafea oricum, deși ea e permisă. E posibil și un pahar de vin, însă nu e opțiunea mea acum”, scria Andreea Marin pe Facebook. 

ADVERTISEMENT