Life

Andreea Marin a mărturisit ce s-a întâmplat cu cei doi copii adoptați la distanță: ”Nu mai ținem legătura”

Andreea Marin, dezvăluiri despre cei doi copii înfiați în străinătate. Care este motivul pentru care în prezent nu mai vorbesc.
05.04.2023 | 11:47
Andreea Marin a marturisit ce sa intamplat cu cei doi copii adoptati la distanta Nu mai tinem legatura
Andreea Marin, dezvăluiri despre cei doi copii înfiați în străinătate. Care este motivul pentru care în prezent nu mai vorbesc. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta gazdă a emisiunii Surprize, surprize a mărturisit ce s-a întâmplat cu cei doi copii adoptați la distanță. Celebra prezentatoare a spus abia acum că nu mai țin legătura, explicând și de ce s-a ajuns în această situație.

Andreea Marin, dezvăluiri despre cei doi copii înfiați în străinătate. Care este motivul pentru care în prezent nu mai vorbesc

Andreea Marin a făcut o serie de dezvăluiri despre cei doi copii înfiați în străinătate: un băiat în China şi o fată în Kenya. Vedeta a vorbit despre motivul pentru care în prezent nu mai vorbesc, regulile adopției fiind foarte importante.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în urmă cu peste 13 ani, prin prisma rolului de ambasador UNICEF. A avut grijă să trimită constant bani pentru creșterea și educarea celor doi, așa cum au făcut și multe alte persoane din țară și din afara României.

„Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului.

ADVERTISEMENT

Fundația în cazul acesta îți facilita acest lucru. Te lăsa să îi ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil. De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate.

Nu ajutai doar copilul în cauză pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția «părinți adoptivi» din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare și ei construiau întreaga comunitate.

ADVERTISEMENT

Adică le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească. Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei”, a povestit Andreea Marin, la FRESH by UNICA.

Andreea Marin, detalii despre educația copiilor adoptivi

Andreea Marin este conștientă că educația copiilor adoptivi a depins foarte mult de banii pe care i-a oferit în tot acest timp. În plus, cei doi micuți au avut posibilitatea să se dezvolte și să primească o deschidere către lumea largă.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. susține că sistemul adopției internaționale era foarte bine gândit pentru că nu ajuta un singur copil, ci și comunitatea din care acesta făcea parte. Fundația avea un plan de dezvoltare pentru întregul grup.

„Creșteau ca familii, se ajutau între ei, înțelegeau cu toții aceleași lucruri, aveau parte și de o educație odată cu dezvoltarea infrastructurii. Exact așa cum trebuie să crească, în mod sănătos”, a completat Andreea Marin, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT