Life

Copiii Cristinei Spătar, adoptați de noul soț al vedetei? Cum se poate întâmpla asta

Micuții Cristinei Spătar, trecuți pe numele actualului partener de viață? Cum pot ajunge cei doi minori în această situație.
11.01.2023 | 19:20
Copiii Cristinei Spatar adoptati de noul sot al vedetei Cum se poate intampla asta
Micuții Cristinei Spătar, trecuți pe numele actualului partener de viață? Cum pot ajunge cei doi în această situație. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Copiii cântăreței supranumită „regina R&B din România” ar putea fi adoptați de noul soț al vedetei? Cum se poate întâmpla asta, în condițiile în care minorii nu au o relație extraordinară cu tatăl lor, Alin Ionescu.

Micuții Cristinei Spătar, trecuți pe numele actualului partener de viață? Cum pot ajunge cei doi în această situație

Cristina Spătar vrea să ia o decizie radicală după ce s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu în ultima lună din 2022. Copiii artistei au o dorință foarte mare și par să îl placă enorm pe actualul partener de viață al mamei lor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, micuții doresc să renunțe la numele de familie al tatălui natural și să-l preia pe cel al figurii paterne vitrege. Vedeta este dispusă să iasă în fața judecătorilor bucureșteni cu argumente foarte solide.

Fostul soț al cântăreței, Alin Ionescu, a ajuns la închisoare după ce a fost anchetat într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază şi securitate. Prejudiciul s-a ridicat la valoarea de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În plus, în anul 2016 a fost dat în judecată de artistă pentru neplata pensiei alimentare. Așadar, Cristina Spătar are mai multe dovezi pe care se poate baza în situația unui eventual proces.

„Copiii nu mai vor numele lui, vor să fie adoptați de către noul soț al Cristinei. Sunt foarte mari șanse ca Cristina și soțul ei să câștige, mai ales dacă se folosesc de faptul că (fostul soț) are cazier și a făcut închisoare”, au spus surse apropiate Cristinei Spătar pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar, fericită alături de actualul soț

Cristina Spătar este foarte fericită și împlinită de când a apărut în viața sa un om extraordinar care iubește copiii. Soțul vedetei are la rândul său un băiat în vârstă de 11 ani care poartă același nume ca fiul artistei.

Frumoasa blondină a dezvăluit că s-a consultat cu cei doi minori: Albert (13 ani) și Aida (10 ani), care au fost de acord ca mama lor să-și refacă viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Vicențiu Mocanu a cucerit-o cu bunătatea sa și cu faptul că este generos și altruist. E un bărbat cinstit și cu foarte multe calități, după cum a menționat cântăreața recent în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

ADVERTISEMENT