Life

Andreea Marin, dezvăluiri dureroase despre cele 2 sarcini pierdute. A ajuns pe masa de operație de ziua ei

14.03.2021 | 20:42
Andreea Marin dezvaluiri dureroase despre cele 2 sarcini pierdute A ajuns pe masa de operatie de ziua ei
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut dezvăluiri cât se poate de dureroase, despre două sarcini pe care le-a pierdut. Vedetei de televiziune i s-au dat șanse minime să mai devină vreodată mamă, după asemenea incidente.

Prezentatoarea de la TVR 2 s-a aflat de două ori pe masa de operație din pricina sarcinilor ce nu au putut fi duse până la capăt. Deși au însemnat amintiri tulburătoare pentru ea, șatena a decis să vorbească foarte sincer despre acele momente care au avut loc în trecut.

ADVERTISEMENT

În plus, chiar dacă nu spera pe atunci că va mai reuși să își îndeplinească cel mai mare vis, cel de a deveni mămică, destinul i-a oferit o șansă imensă, când a reușit să rămână însărcinată cu Violeta. Vedeta și fetița ei cu Ștefan Bănică au o legătură cu adevărat specială.

Andreea Marin, detalii tulburătoare despre sarcinile pierdute. Avea șanse minime să mai devină mamă

Momentele șocante au avut loc pe când vedeta lucra în cadrul emisiunii “Surprize, Surprize”, care a și consacrat-o. Andreea Marin a traversat episoadele mai puțin plăcute și a pierdut două sarcini.

ADVERTISEMENT

Prima astfel de pierdere a avut loc când se pregătea de respectivul show, iar dacă medicii nu ar fi intervenit, ea ar fi decedat. Când a ajuns la spital a aflat că trebuie să fie supusă unei intervenții, deoarece pierduse prea mult sânge, care i se adunase la nivelul abdomenului.

“Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău.Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. «Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie». «Şi dacă nu?!», am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. «Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă»”, a fost mărturia șocantă făcută de Andreea Marin, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin, dezvăluiri dureroase despre cele 2 sarcini pierdute. A ajuns pe masa de operație de ziua ei
Andreea Marin și fetița ei, Violeta, sunt precum două prietene foarte bune (sursă foto: Instagram)

Al doilea moment similar, de pierdere a unei sarcini, a avut loc chiar de ziua de naștere a vedetei, pe când era căsătorită și cu Ștefan Bănică. Andreea Marin este născută pe 22 decembrie și a reușit să își vadă cel mai mare vis cu ochii abia în anul 2007, când a adus-o pe lume pe Ana Violeta. Fetița lor este născută pe 15 decembrie, între mama celebră și fiica ei existând o legătură foarte profundă.

“Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a mai povestit Andreea Marin despre a doua sarcină pierdută.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, o relație specială cu fiica ei, Violeta

În prezent în vârstă de aproape 15 ani, Ana Violeta îi seamănă tot mai mult mamei sale, la nivelul apariției și a frumuseții. Violeta a fost asemănată și cu tatăl ei, cântărețul Ștefan Bănică, dar și cu fratele său Radu Ștefan, băiatul rezultat din prima sarcină a artistului.

“Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, susținea Andreea Marin despre fiica ei, într-un interviu acordat în trecut, potrivit PRO TV.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele actor! A fost o legendă. Nu te vom uita niciodată
A MURIT marele actor! A fost o legendă. Nu te vom uita niciodată
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română