Life

Andreea Marin, imagine inedită cu fiica ei. Cât de mult a crescut Violeta: “Chipul fericirii”

Andreea Marin a postat o imagine inedită cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. pe rețelele sociale, unde a primit mii de aprecieri. Iată cât de mult a crescut Violeta!
24.01.2022 | 23:48
Andreea Marin imagine inedita cu fiica ei Cat de mult a crescut Violeta Chipul fericirii
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a postat pe rețelele sociale o imagine cu Ana Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., iar fanii au reacționat în număr mare.

“Zâna Surprizelor” se mândrește cu fiica ei, care a împlinit 14 ani la finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a postat o imagine inedită cu fiica ei

Andreea Marin a postat o fotografie cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. pe rețelele sociale, iar fanii au felicitat-o imediat pe vedetă și au complimentat-o pe adolescentă.

Urmăritorii vedetei au reacționat imediat după ce aceasta a postat imaginea. Mulți au lăudat-o pe Violeta pentru frumusețea moștenită de la mama ei și au remarcat cât de mult a crescut.

ADVERTISEMENT

“Chipul fericirii pentru mine. Violeta.”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei postate pe Facebook și pe Instagram.

“Felicitări, mamei care a dat viață și a crescut aceasta minunata tânără! Chipul ei este de-o frumusețe răvășitoare! Să fie sănătoasă și fericită!; A meritat tot zbuciumul domniei voastre, cu viața!;

ADVERTISEMENT

Doamna Andreea, aveți nu o fetiță, dar un înger de fetiță frumoasa mândrie pentru mama; Cât de mult îți seamănă! Doar ochii diferiți? Binecuvântate!; Cel mai reușit copil! Cu chip blând, angelic.;

Violeta, ești o demnă urmașă a mamei tale: frumusețe și eleganță desăvârșite! În inima mea existați amândouă și voi fericită ori de câte ori veți avea succes în tot era ce veți face!; Superbă!; E foarte frumoasă!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii primite de Andreea Marin.

ADVERTISEMENT
Violeta, fiica Andreei Marin
Violeta, fiica Andreei Marin, în vârstă de 14 ani. Sursa foto: Facebook

Ce cadou i-a făcut Andreea Marin fiicei sale

Fiica Andreei Marin a împlinit 14 ani la finalul anului 2021, însă prezentatoarea TV i-a oferit cadoul cu câteva luni înainte. Pentru a marca acest moment important din viața adolescentei, vedeta a pregătit un cadou inedit.

Este vorba despre un pandantiv cu stocare inteligentă, având o tehnologie de ultimă generație. Pentru ca dispozitivul să funcționeze este nevoie de instalarea unei aplicații în telefon.

În momentul în care telefonul se apropie de pandantiv iese la iveală emoția încărcată. Este un procedeu simplu și poate fi vorba despre un document, fotografii, video sau link.

Prin intermediul acesta, Andreea Marin i-a transmis fiicei sale un mesaj special de ziua ei.

“Nu ești niciodată singură, draga mea. Te iubesc, te veghez și te însoțesc în călătoria ta. Sunt cu tine.”, a fost mesajul Andreei Marin.

ADVERTISEMENT