Life

Andreea Marin, primele declarații după operația suferită. A reușit să slăbească 16 kilograme

Andreea Marin, primele dezvăluiri despre intervenția chirurgicală avută recent. Vedeta a dat jos 16 kilograme până acum.
08.12.2023 | 12:00
Andreea Marin primele declaratii dupa operatia suferita A reusit sa slabeasca 16 kilograme
Andreea Marin, primele dezvăluiri despre intervenția chirurgicală avută recent. Vedeta a dat jos 16 kilograme până acum. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin, primele declarații după operația suferită. A reușit să slăbească 16 kilograme și în prezent are aproape aceeași greutate din perioada liceului. Cu toate acestea spune că nu se oprește aici din slăbit.

Andreea Marin, primele dezvăluiri despre intervenția chirurgicală avută recent. Vedeta a dat jos 16 kilograme până acum

Andreea Marin a făcut primele dezvăluiri, în cadrul emisiunii La Măruță, despre intervenția chirurgicală avută recent. Vedeta a dat jos 16 kilograme până acum. Fosta prezentatoare de la Surprize, surprize este mândră de această reușită.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă pune foarte mare preț pe sănătate, chiar dacă nu vorbește foarte des despre acest aspect. Merge regulat la controale și recomandă tuturor să facă același lucru, mai ales după o anumită vârstă.

„Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor.

Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine. Există această alegere de a nu sta și aștepta multă vreme și cu mulți nervi, uneori, pe holurile anumitor spitale de stat”, a mărturisit Andreea Marin în show-ul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

De ce a apelat la doctor Andreea Marin

Andreea Marin recunoaște că este în natura umană să fim delăsători și să mergem la medic numai când aveam nevoie, nicidecum pentru a preveni. Vedeta a dezvăluit și care a fost motivul real pentru care a apelat la doctor.

De o perioadă foarte lungă nu mai respira foarte bine, nici măcar atunci când se așeza în pat, pe orizontală, pentru a dormi. A început să își facă griji legate de inimă pentru că are un istoric în acest sens în familie.

ADVERTISEMENT

Multe dintre rudele sale au boli cardiologice și Andreea Marin nu a mai stat pe gânduri. A cerut sfaturile unui cadru medical în cabinetul căruia nu mai fusese de 20 de ani. Acesta i-ar fi spus că a luat 20 de kilograme în plus.

ADVERTISEMENT