Life

Andreea Marin, situație stânjenitoare, la PRO TV! Vedeta Vorbește lumea a dat-o de gol: „M-a pupat în urechi”

Andreea Marin a trecut printr-o situație ușor ciudată, invitată în urmă cu ceva timp într-o emisiune de la PRO TV. Shurubel a povestit totul!
22.06.2023 | 17:25
Andreea Marin situatie stanjenitoare la PRO TV Vedeta Vorbeste lumea a dato de gol Ma pupat in urechi
Andreea Marin l-a emoționat prea tare pe Shurubel, la PRO TV. Foto: PRO TV/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost invitată de câteva ori la PRO TV, în matinalul „Vorbește lumea”, pe vremea când la cârma emisiunii era Adela Popescu.

Andreea Marin l-a emoționat prea tare pe Shurubel. Vedeta PRO TV a spus totul

Vedeta a fost pusă într-o situație dificilă, dar amuzantă în același timp, de unul din colegii Adelei. Este vorba despre Shurubel! Tânărul a povestit momentul cringe în care trebuia să îi ofere niște flori, în direct, Zânei Surprizelor.

ADVERTISEMENT

Shurubel era atât de emoționat încât s-a pierdut complet cu firea și, în loc să se pupe ca orice om normal, pe obraz, cu fosta vedetă TVR, acesta i-a oferit urechea, în schimb.

Întreaga pățanie a avut loc în a treia ediție în care Shurubel a apărut. Momentul cu Andreea Marin va fi greu de uitat pentru co-prezentatorul lui Lili Sandu.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Lili Sandu nu va uita niciodată că Andreea Marin l-a pupat în ureche: „Nu știam să îi dau flori”

„Eu am avut să-i dau flori Andreei Marin. Eu nu știam să îi dau flori. Eu trebuia să îi dau cumva, în capul meu. Eu cum mă întorc? Că e camera acolo… Cum stai, cum faci? A fost cel mai cringe moment ever. Ea era pe o canapea, avea interviul cu Adela. 

Mi-a zis producătoarea în cască să merg să îi dau flori Andreei. M-am ridicat și zic: Andreea, pentru tine. În momentul ăla se ridică. Și cum fac? Și se ridică, și vine spre mine. A venit cumva să ne pupăm. Nu cred!

ADVERTISEMENT

Da` cum ne pupăm? Nu, cred că vrea să ne îmbrățișăm. Și m-am dus pe îmbrățișare, ea a venit să ne pupăm și… M-a pupat în ureche. După aia, mulțumesc, și a plecat. Măi, zici că am fost curier”, a dezvăluit, amuzat acum, Shurubel, despre momentul cu Andreea Marin, în podcastul lui Jorge de pe YouTube.

Bogdan Ciudoiu: „Lumea te judecă din secunda unu”

Shurubel a fost prezent în emisiunea lui Jorge de oe YouTube împreună cu Bogdan Ciudoiu, coechipierul său. Acesta a spus că, într-adevăr, munca în televiziune nu e atât de ușoară precum pare la prima vedere și că e greu să ajungi în acel punct în care tu să fii cel care să controleze emoțiile și nu invers.

ADVERTISEMENT

„Lumea te judecă din secunda unu și are dreptul s-o facă. E atât de dificil să ajungi la zen-ul ăla. Ăla e un zen pe care nu poți să-l fake-uiești în niciun fel. Îți ia jumătate de an. Cine are răbdare jumătate de an cu tine?”, a completat Bogdan Ciudoiu.

Depășind episodul nu tocmai plăcut cu Andreea Marin, Shurubel a spus care e diferența între colegele sale, Adela Popescu și Lili Sandu. Prezentatorul a spus că sunt două persoane complet diferite, dar ambele extraordinare pentru rolul pe care îl au de îndeplinit în matinal.

Băieții de la Vorbește lumea, despre Lili Sandu și Adela Popescu

„Adela e un anumit tip de prietenă, de coechipier, cu Adela eram trei frați nebuni”, a declarat Shurubel. „Era mai greu cu Adela, dar nu din vina ei, ci din percepția mea, că era o presiune pe mine.

Ea era emblema acestei emisiuni vs. hei, suntem toți noi aici. Cu Lili asta a fost senzația, cumva. Încercăm cu toții să facem cât mai bine, dar, atenție, Adela nu a pus presiunea asta pe noi.

Ce cred eu că dacă după acești doi ani aș avea ocazia să fac un an de Vorbește lumea cu Adela, ar fi interesant, că m-aș simți mult mai pregătit. Asta nu înseamnă că Lili nu are experiența de televiziune, dar eu vorbesc doar de asocierea asta de brand”, a mărturisit Bogdan Ciudoiu.

 

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se...
Imagine rară cu cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu! Cu ce se ocupă Andrea şi Alessandro: Nu trebuie să le fie ruşine!
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Vestea momentului despre WhatsApp. Ce se întâmplă de la 1 iunie
Vestea momentului despre WhatsApp. Ce se întâmplă de la 1 iunie
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Este ştirea momentului. Ce s-a întâmplat la azil cu Irinel Columbeanu
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil