Life

Andreea Moromete de la Survivor România a rupt, în sfârșit, tăcerea! Adevărul despre simbol și Alin Chirilă

Andreea Moromete de la Survivor România a rupt tăcerea! Fosta concurentă a răspuns la cele mai arzătoare întrebări ale fanilor.
14.05.2023 | 15:22
Andreea Moromete de la Survivor Romania a rupt in sfarsit tacerea Adevarul despre simbol si Alin Chirila
Andreea Moromete de la Survivor România a rupt tăcerea. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Moromete de la Survivor România a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, acolo unde a clarificat o serie de controverse despre participarea ei în show-ul de la PRO TV.

Andreea Moromete de la Survivor România, totul despre simbolul câștigat și Alin Chirilă

Andreea Moromete, recent eliminată de la Survivor, a spus adevărul despre presupusa ei atracție față de Alin Chirilă, și nu numai! Războinica aleasă într-un casting live în emisiunea lui Măruță a lămurit și ce s-a întâmplat, până la urmă, cu simbolul pe care l-a găsit în junglă, cu care se putea salva.

ADVERTISEMENT

De ce nu a folosit Andreea Moromete simbolul? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, având în vedere că aceasta putea să evite să fie eliminată. Tânăra a mărturisit că au fost momente când s-a gândit că nu merita acel simbol, din cauza tensiunilor acumulate în trib.

Apoi, motivul pentru care nu l-a folosit, după ce a ezitat să-l salveze pe Robert Moscalu, a fost deoarece credea că Andrei Krișan nu o va nominaliza. Andreea a recunoscut că a mers la risc înainte de consiliul de nominalizări.

ADVERTISEMENT

De ce nu și-a folosit simbolul: „Am jucat la risc”

„Cu simbolul, mi-am schimbat deciziile non-stop. La început, când l-am găsit, eram ferm hotărâtă să îl folosesc. Mi se părea că merit, că am muncit pentru el. După aceea, când a plecat Robert, mi-a părut rău și m-am gândit că poate trebuia să o gândesc altfel.

Când a luat Krișan a doua oară colanul, deja eram… Fie ce-o fi. Am jucat la risc. Mă gândeam că șansele să mă pună pe mine sunt mai mici decât pe alte persoane, dar oricum nu eram sigură”, a dezvăluit Andreea Moromete pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete susține că nu era îndrăgostită de Alin Chirilă: „Contextul e atât de nașpa”

O altă persoană a vrut să știe dacă e adevărat că a fost îndrăgostită de Alin Chirilă. Andreea a zis că la Survivor România nimănui nu i-ar arde de îndrăgosteală, având în vedere contextul în care trebuie să trăiască toți.

„Nu, Doamne ferește! Nu există în primul rând să te îndrăgostești, părerea mea. N-ai cum, frate! Contextul e atât de nașpa și atât de dificil.

ADVERTISEMENT

Și toți suntem împuțiți, arătăm ca naiba. Numai de îndrăgosteală nu îți arde ție, nu există așa ceva! N-are cum să te atragă cineva. Efectiv, e imposibil, părerea mea”, a spus Andreea Moromete după ce Alin Chirilă a insinuat că din partea ei exista mai mult decât o prietenie.

 

ADVERTISEMENT