Sport

Andreea Prisăcariu a „ucis” tot traficul! Jucătoarea de tenis a sucit mințile șoferilor cu o ținută super sexy. Foto

Andreea Prisăcariu (22 de ani) nu stă deloc cuminte. Cea mai nonconformistă jucătoare de tenis din România a aprins imaginația fanilor ei cu o nouă apariție incendiară.
12.05.2022 | 18:37
Andreea Prisacariu a ucis tot traficul Jucatoarea de tenis a sucit mintile soferilor cu o tinuta super sexy Foto
Andreea Prisăcariu (22 de ani, locul 306 WTA). FOTO: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Prisăcariu (locul 306 WTA) continuă să își țină fanii în priză. Extravaganta jucătoare de tenis a postat pe Instagram o nouă fotografie incendiară.

Andreea Prisăcariu, apariție sexy în public. Ținuta provocatoare pe care a îmbrăcat-o jucătoarea de tenis

A 306-a jucătoare a lumii, sportiva în vârstă de 22 de ani s-a îmbrăcat sumar, într-o rochie extrem de scurtă de culoare roz. Andreea Prisăcariu s-a fotografiat pe marginea unei șosele și a postat imaginea pe InstaStory, cu mesajul „Am ucis traficul astăzi! Amin!”.

ADVERTISEMENT
Andreea Prisăcariu, ținută sexy în trafic. FOTO: Instagram Andreea Prisăcariu

Andreea Prisăcariu are spirit de viking

„M-am obișnuit să primesc comentarii negative. E în regulă. Toți avem parte de ele. Dar nu am văzut niciun jucător sau jucătoare care să fie tratați în felul ăsta, cu atâta ură. Nici nu știu cum să descriu. Poate e gelozie sau sunt plictisiți.

Faptul că au încercat să omoare copilul din mine și pasiunea cu care îmi place să văd lucrurile și vorbesc despre ele este crud. Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să-i las să mă doboare. Sunt fericită, pentru că sunt ca o vikingă în acest aspect. Nu mă afectează în niciun fel cum mă văd ei”, a declarat Andreea Prisăcariu în podcastul canadian MatchPoint.

ADVERTISEMENT

A participat la umilința din Billie Jean King Cup, Polonia – România 4-0

Luna trecută, Andreea Prisăcariu a fost convocată în premieră la echipa de Fed Cup a României, pentru care a debutat împotriva Igăi Swiatek. Nu a avut însă nicio șansă împotriva liderului mondial, care s-a impus în două seturi, scor 6-0, 6-0.

Înaintea barajului de calificare în Billie Jean King Cup, pierdut de „tricolore”, rebela tenisului românesc a acordat în exclusivitate un interviu pentru FANATIK, în care vorbit despre viață, sport, bani, pasiune.

ADVERTISEMENT

„Este amuzant pentru mine. Eticheta de rebelă mi-a fost pusă de presă. Dar de fapt nu mă cunoaște nimeni îndeajuns încât să știe cum sunt eu. Sunt diferită? Da. Sunt liberă în exprimare? Da. Sunt tatuată și îmi place să pozez? Absolut. Percepția pe care o au cei din exterior le aparține în totalitate. Nu e datoria mea să le definesc o imagine anume.

Lumea oricum mă înțelege greșit în mare parte a timpului. Și sunt 100% împăcată cu ideea asta. Nu las atitudinea altor persoane să-mi afecteze pacea interioară. Nu trăiesc să impresionez pe nimeni. Și nici nu vreau să le fac pe plac. Îi deranjează asta pe unii? Foarte bine! Dacă nu mă urăște nimeni înseamnă că fac ceva greșit.

ADVERTISEMENT

Pe mine asta mă ambiționează. Invidia și ura sunt binevenite. Eu oricum îi iubesc pe toți. Ce mă deranjează cel mai mult este prostia. Asta e altă poveste deja. Celelalte jucătoare… nu știu! Sunt cuminți? Iar eu sunt mai puțin cuminte?…”, a declarat, în exclusivitate pentru site-ul nostru, Andreea Prisăcariu.

ADVERTISEMENT