ADVERTISEMENT
Life

Andreea Tonciu, criticată dur la Bravo, ai stil. Ce i-a spus juratul Maurice Munteanu

Autor: Cerasela Stafie | 26.09.2020 | 18:48
Andreea Tonciu, criticată dur la Bravo, ai stil. Ce i-a spus juratul Maurice Munteanu
Andreea Tonciu, criticată dur la Bravo, ai stil . Ce i-a spus juratul Maurice Munteanu Sursa foto: Instagram

Andreea Tonciu a avut parte de critici în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ținuta pe care vedeta a ales-o nu a fost pe placul juraților, ceea ce i-a adus nemulțumiri brunetei.

ADVERTISEMENT

Acesta nu s-a sfiit să le exprime liber, spunând în direct că nu va mai plăti stiliști pentru a o ajuta și nu va mai cheltui bani, utilizând hainele și accesoriile pe care deja le deține.

„O să merg cu premiul în dinți! Cum sunt eu pe locul 6.. .Știți cum o să-l câștig? Ohhhho hooooo! Când o să ajung eu iar pe locul întâi! Dacă o să vin și eu cu stilul meu, cine știe, poate o să mă vezi acolo, sus, în clasament! (….) Cred că domnul Munteanu o să mă placă mai mult atunci!”, a comentat Tonciu, scoțându-l din sărite pe Maurice Munteanu, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, criticată pentru stilul vestimentar și comentarii

Juratul Maurice Munteanu s-a arătat vizibil deranjat de comentariile vedetei și nu ezitat în a o pune la punct: „asta este problema, de fapt… că nu îi place domnului Munteanu! Asta a fost în fiecare sezon. Tot timpul o să vină niște concurente care o să spună că greșește domnul Munteanu!

Domnul Munteanu este pus aici în baza expertizei în modă de peste 20 de ani la o publicație națională, să spună ce consideră ca este ok sau nu! Și cam asta face domnul Munteanu!

ADVERTISEMENT

Mai departe, cine se supără.. că s-au supărat cuscra, nașa, bunica lu’ bunicu’, verișoara lu’ tataie-miu.. I se rupe basca domnului Munteanu.. în general! El o să-ți spună mereu pe sinceritate, că apreciezi sinceritatea.. ești o fată “sangre caliente” ca și mine!

Că apreciezi sinceritatea, o să îți spun de acum.. ești prost îmbrăcată, până să mai vii, în față, la defilare! Nu mai cheltui fetiță banii, strânge-i acolo să cumperi căsuțe!”, a răbufnit  el.

ADVERTISEMENT

Andreea se declarase, încă de dinainte, epuizată de eforturile depuse pentru alegerea ținutei. Ea a recunoscut că este pusă în dificultate, iar acest lucru îi răpește somnul și o obosește. Ea a menționat că ar dori să le ceară fanilor o părere, dar că politica emisiunii nu o permite.

Tonciu s-a făcut remarcată încă de la început prin ieșirile nervoase necontrolate, scandaluri și limbaj vulgar, reușind să întoarcă împotriva ei întreaga comunitate a fanilor emisiunii. Cu toate acestea, mulți telespectatori o văd câștigătoare. De aceeași părere cu aceștia este și juratul Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!