Sport

Andrei Borza i-a dat replica lui Edi Iordănescu. Mesajul rapidistului după ce a fost mustrat public: „E cel mai mare regret!”

Andrei Borza a venit cu un răspuns pentru Edi Iordănescu. Selecționerul României îl pusese la zid pe jucătorul Rapidului după escapada de la Iași
28.03.2024 | 15:40
Andrei Borza ia dat replica lui Edi Iordanescu Mesajul rapidistului dupa ce a fost mustrat public E cel mai mare regret
Andrei Borza i-a dat replica lui Edi Iordănescu. Mesajul rapidistului după ce a fost mustrat public: „E cel mai mare regret!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Borza (18 ani) a venit cu un răspuns pentru Edi Iordănescu. Înaintea amicalului Columbia – România 3-2, selecționerul l-a mustrat pe rapidist în conferința de presă. Motivul? Escapada de la Iași.

Andrei Borza își toarnă cenușă în cap după ce a fost certat de Edi Iordănescu: „Am coborât extrem de rapid”

Andrei Borza și Alexandru Albu au fost amendați și excluși din lot pentru că au petrecut în club după înfrângerea Rapidului de la Iași, scor 1-3. Fundașul stânga, post deficitar la echipa națională a României, a intrat inclusiv în gura selecționerului Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Astăzi, la conferința de presă premergătoare meciului Univeristatea Craiova – Rapid, Andrei Borza a ieșit și și-a cerut scuze public. „S-a întâmplat acum o lună. Îmi pare rău, e primul interviu de atunci.

Îmi pare rău pentru staff, pentru colegi, pentru conducere, pentru suporteri. Vreau să uit cât mai repede acel episod. Am făcut o greșeală, iar acum vreau să mă gândesc la prezent și la viitor.

ADVERTISEMENT

Îl înțeleg (n.r – pe Edi Iordănescu). Nu ai voie să faci așa ceva dacă vrei la echipa națională. Îmi pare nespus de rău și față de dumnealui. Eu vreau să muncesc și să arăt tuturor că sunt cel mai bun. Sunt tânăr. Până acum, da, e cel mai mare regret al meu și îmi pare nespus de rău.

Sunt la început de carieră, joc de doi ani la echipe de seniori. Mă vedeam foarte sus și, așa cum am urcat, am coborât extrem de rapid”, a declarat Andrei Borza.

ADVERTISEMENT

După escapada de la Iași, Andrei Borza a pierdut locul de titular în echipa Rapidului. În locul său, Cristiano Bergodi l-a preferat pe Robrt Bădescu la partidele care au urmat, cu UTA, FCSB și Farul Constanța.

Borza a mai bifat doar 21 de minute până în pauza internațională, în înfrângerea suferită în fața campioanei, scor 1-2. Totuși, internaționalul român a fost titular în toate cele trei partide pe care România U19 le-a disputat în preliminariile Campionatului European.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a avut selecționerul pentru Borza: „Nu pot să accept ce a făcut”

Andrei Borza era una dintre soluțiile lui Edi Iordănescu pentru postul de fundaș stânga la echipa națională. Fundașul Rapidului a pierdut însă prima reprezentativă din cauza escapdei de la Iași. În amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, Iordănescu i-a folosit pe acea poziție pe Cristi Manea, Deian Sorescu și Raul Opruț.

„Nu pot să trec cu vederea ce a făcut Borza. Nu pot să accept ce a făcut Borza și nu voi tolera astfel de comportamente la echipa națională. Să se hotărască ce vrea de la el, de la cariera lui și dacă mai vrea la națională”, a afirmat Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare amicalului cu Columbia.

ADVERTISEMENT