Sport

Dan Șucu s-a ținut de promisiune: Alexandru Albu și Andrei Borza, scoși din lotul Rapidului pentru meciul cu UTA! Cine i-a înlocuit pe cei doi

Rapid primește vizita lui UTA Arad, în etapa cu numărul 28 a SuperLigii. Alexandru Albu și Andrei Borza nu au făcut parte din lotul giuleștenilor.
28.02.2024 | 20:22
Dan Sucu sa tinut de promisiune Alexandru Albu si Andrei Borza scosi din lotul Rapidului pentru meciul cu UTA Cine ia inlocuit pe cei doi
Alexandru Albu și Andrei Borza, scoși din lotul Rapidului pentru meciul cu UTA. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid întâlnește UTA Arad, pe teren propriu, în etapa cu numărul 28 a SuperLigii. Giuleștenii speră să profite de remiza dintre Oțelul și CFR Cluj, scor 2-2, și să urce pe locul secund în clasament.

Alexandru Albu și Andrei Borza nu fac parte din lotul Rapidului pentru meciul cu UTA

După înfrângerea suferită de Rapid pe terenul lui Poli Iași, scor 3-1, Alexandru Albu și Andrei Borza au fost surprinși petrecând într-un club.

ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia unor imagini cu cei doi fotbaliști în care aceștia par să fie extrem de fericiți, deși observă că sunt filmați. După ce imaginile au apărut în presă, Rapid a decis excluderea celor doi jucători din lot pe o perioadă nedeterminată.

Alexandru Albu și Andrei Borza nu fac parte din lotul Rapidului pentru meciul cu UTA Arad. Cristiano Bergodi l-a înlocuit pe Borza pentru regula U21 cu Robert Bădescu, în timp ce pe postul lui Albu a fost introdus Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Echipele de start la Rapid – UTA Arad

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu – Oaidă, Djokovic – Krasniqi, Hasani, Petrila – Rrahmani
Rezerve: Drăghia – I. Cristea, Grigore, Hromada, Cîrjan, Bamgboye, Papeau, Burmaz, El Sawy
Antrenor: Cristiano Bergodi

UTA Arad: Fl. Iacob – Căpușă, Stolnik, Benga, D. Rodriguez – M. Freitas, Cr. Mihai, Fabry – Micovschi, Luckassen, Omondi
Rezerve: Kucher – Iarasciuc, Trif, A. Lopez, J. Pedro, A. David, R. Stanciu, V. Morar, Al. Tudorie
Antrenor: Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Vor fi huiduiţi Albu şi Borza pe Giuleşti?!

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a discutat despre escapada celor doi fotbaliști după meciul de la Iași și a susținut că suporterii nu îi vor huidui pe cei doi.

Totodată, cel poreclit ”Bocciu” a declarat că este de acord cu decizia luată de conducere, aceea de a-i exclude din lotul lui Cristiano Bergodi pe Alexandru Albu și Andrei Borza.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a luat foc după escapada lui Borza! Șanse minime să prindă Euro

Andrei Borza nu are încă nicio selecție la echipa națională de seniori și, se pare, că nici nu va avea prea curând, chiar dacă a fost luat în lot în preliminariile pentru Euro 2024.

Lui Edi Iordănescu nu i-a plăcut să vadă imaginile cu tânărul fotbalist în club, mai ales că Rapid fusese învinsă pe terenul lui Poli Iași, scor 3-1.

ADVERTISEMENT