Sport

Andrei Burlacu, apărat de iubită după ce Gigi Becali l-a anunțat că nu va mai juca la FCSB: “El nu pierde nopțile și e serios la antrenamente”. Exclusiv

Andrei Burlacu a fost ţinta patronului Gigi Becali la finalul meciului dintre Mioveni şi FCSB, încheiat, scor 1-1. Atacantul este apărat de iubita sa, Lorena Stoican, care susţine că gândul său este doar la fotbal.
20.02.2022 | 17:02
Andrei Burlacu aparat de iubita dupa ce Gigi Becali la anuntat ca nu va mai juca la FCSB El nu pierde noptile si e serios la antrenamente Exclusiv
Andrei Burlacu, apărat de iubită după ce Gigi Becali l-a anunțat că nu va mai juca la FCSB. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CS Mioveni şi FCSB au remizat, scor 1-1, roş-albaştrii pierzând două puncte importante în lupta pentru titlu. În stilu-i caracteristic, Gigi Becali l-a criticat pe Andrei Burlacu, pe care l-a ameninţat că nu mai prinde echipa.

Andrei Burlacu, speranţă a fotbalului românesc! S-a stins în ultimele sezoane

În vârstă de 25 de ani, Andrei Burlacu a fost considerat în urmă cu câţiva ani o mare speranţă a fotbalului românesc. A avut evoluţii excelente în tricoul Universităţii Craiova, însă accidentările i-au stopat ascensiunea.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2017-2018 a marcat patru goluri şi a dat patru pase decisive în 21 de etape din Casa Pariurilor Liga 1, însă apoi a urmat o scădere dramatică de formă şi Burlacu nu şi-a atins niciodată potenţialul.

Burlacu, transfer surpriză la FCSB! Pariul lui Becali

În 2021, Andrei Burlacu a fost transferat de FCSB, fiind unul dintre pariurile lui Gigi Becali. Cu toate acestea, primele minute din acest sezon le-a prins abia în etapa a 25-a, cu Academica Clinceni, meci în care a evoluat o repriză.

ADVERTISEMENT

A doua prezenţă a fost bifată în meciul cu CS Mioveni. Atacantul în vârstă de 25 de ani a fost folosit în ultimele 21 de minute ale meciului, ratând o ocazie uriaşă, care putea aduce cele trei puncte pentru roş-albaştrii.

Patronul l-a criticat după remiza cu Mioveni: “Păi dacă ratezi așa… Data viitoare, la revedere, Burlacu! El nu mai face parte din lot”

Gigi Becali l-a scos ţap ispăşitor pe atacantul în vârstă de 25 de ani, despre care spune că trebuia să înscrie. Patronul FCSB, iute la furie, a spus că Burlacu nu va mai fi prezent în lotul echipei la următoarele meciuri:

ADVERTISEMENT

“Am luat o hotărâre greșită. A fost discuția între Burlacu și Keșeru. Am zis să fie Burlacu în lot, deoarece Keșeru termină contractul în vară. Pe Burlacu îl puteam vedea la meciul ăsta.

Schimbarea nu am făcut-o eu, nu l-am băgat eu pe Burlacu. Vă ziceam dacă era. Acum îmi pare rău că n-a fost Keșeru. Dacă era Keșeru, nu era Burlacu pe bancă și nu intra în teren. Nu ai cum să ratezi alea două ocazii.

ADVERTISEMENT

Păi dacă ratezi așa… Data viitoare, la revedere, Burlacu! El nu mai face parte din lot. Într-un fel văd și partea plină. Să știm ce jucători să nu folosim în meciurile cheie. Pe Burlacu nu îl știam. L-am văzut, am văzut ce poate. Sunt două ocazii clare din care trebuia să dăm două goluri”, a spus Becali la Digisport.

Andrei Burlacu, în meciul Mioveni - FCSB. Sursa: sportpictures.eu
Andrei Burlacu, în meciul Mioveni – FCSB. Sursa: sportpictures.eu

Apărat de iubită: “A trecut printr-o perioadă dificilă și nu a fost ușor pentru el”

Andrei Burlacu este apărat de iubită. Lorena Stoican, fiica lui Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, se iubeşte cu atacantul celor de la FCSB. Tânăra a povestit pentru FANATIK că în momentul între Dinamo şi FCSB nu are o echipă preferată, dar îl susţine atât pe tatăl său, cât şi pe Andrei:

“Sunt un simplu suporter. Îl susțin pe tati ca antrenor la Dinamo, îl susțin pe Andrei de la FCSB. El a trecut printr-o perioadă dificilă și nu a fost ușor pentru el. Îi susțin pe amândoi și sper să se descurce în continuare”. 

“Andrei nu este genul care să piardă nopțile. El știe ce vrea și că ia antrenamentele foarte în serios”

Lorena Stoican a declarat că Andrei Burlacu este genul de fotbalist care dă 100% la antrenamente şi nu pierde nopţile, fiind cu gândul doar la fotbal şi la revenirea în forma pe care a avut-o în urmă cu câţiva ani:

“Andrei nu este genul care să piardă nopțile. El știe ce vrea și că ia antrenamentele foarte în serios, este foarte profesionist. Sper să fie bine în continuare la FCSB pentru că merită. După meciul cu Mioveni nu am apucat încă să vorbim”, a spus Lorena Stoican pentru FANATIK.

Andrei Burlacu şi Lorena Stoican
Andrei Burlacu şi Lorena Stoican

De ce l-a transferat Gigi Becali: “Este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii”

Andrei Burlacu are contract cu FCSB până în vară, fiind subiectul unui transfer surprinzător la roş-albaştrii. Atacantul a venit e la U Craiova alături de Ivan Mamut, cedaţi în schimbul lui Ionuţ Vînă. Gigi Becali a dezvăluit şi motivul surprinzător pentru care l-a legitimat pe fotbalist:

„De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el. Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul, iar dacă-și face treaba atunci îi fac pe încă trei ani”, a spus patronul FCSB pentru FANATIK.

  • 25 de ani are Andrei Burlacu
  • 2 prezenţe a bifat atacantul în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 3,90 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT