Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Niște idioți!”. Mesaj violent al lui Marius Șumudică după derby-ul FCSB – Rapid 2-2

Marius Șumudică le-a răspuns violent celor care au spus că s-ar fi bucurat de o victorie a FCSB-ului în derby-ul cu Rapid pentru a putea veni antrenor în Giulești.
21.04.2024 | 12:12
Niste idioti Mesaj violent al lui Marius Sumudica dupa derbyul FCSB  Rapid 22
Marius Șumudică le răspunde dur celor care spun că s-ar fi bucurat de o victorie a FCSB-ului în derby-ul cu Rapid. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a obținut un egal spectaculos, 2-2 pe Arena Națională, în derby-ul cu FCSB și a mai amânat cu o etapă petrecerea de titlu a „roș-albaștrilor”. După meci, Marius Șumudică, în direct la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1, a făcut o analiză amplă a ceea ce s-a întâmplat pe gazon și le-a răspuns dur celor care au spus că s-ar fi bucurat pentru o victorie a FCSB-ului.

Marius Șumudică după FCSB – Rapid 2-2: „Nu înțeleg de ce s-au retras în a doua repriză!”

Rapid a rămas fără antrenor înaintea derby-ului cu FCSB, italianul Cristiano Bergodi fiind demis și înlocuit de Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi. Un cuplu care va asigura interimatul până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Rapidist până în măduva oaselor, liber de contract la ora actuală și aflat pe lista celor care ar putea prelua echipa din Giulești în vară, Marius Șumudică a analizat derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională, dar s-a ferit să critice jocul formației favorite, tocmai pentru a nu da naștere unor speculații și polemici.

„În prima repriză, atât timp cât Rapidul a stat sus și a făcut presingul acela de întâmpinare, FCSB a avut mari greutăți de a ieși pe construcție. Mari greutăți… Drept dovadă că așa au marcat rapidiștii golurile și au mai avut câteva mari situații de a înscrie.

ADVERTISEMENT

Nu am înțeles de ce s-au retras în a a doua repriză… Nu știu, probabil s-a dorit conservarea rezultatului… Nu ced că Bogdan Lobonț le-a spus la pauză să se retragă.

Nu-mi place să vorbesc despre aceste lucruri… Știți foarte bine, în ultimul timp s-a tot vehiculat că Rapid ar fi o posbilă destinație pentru Șumudică și nu-mi place să intru în amănunte tehnico-tactice”, a spus tehnicianul la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1, imediat după încheierea derby-ului.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică le răspunde dur celor care spun că s-ar fi bucurat de o victorie a FCSB-ului în derby-ul cu Rapid: „Niște idioți!”

Apoi, Șumudică a dorit să le răspundă și celor care susțin că și-ar fi dorit o victorie a FCSB-ului contra Rapidului, în ideea că patronii clubului vor fi nevoiți astfel să renunțe și la serviciile lui Bogdan Lobonț pentru a-l instala pe el în funcția de antrenor principal încă de pe acum.

„Am mai auzit niște tâmpenii… Că ce te-ai fi bucurat tu dacă îi bătea FCSB-ul, ca să te pună Șucu antrenor a doua zi”, a fost întrebarea moderatorului Horia Ivanovici care a pus paie pe foc, stârnind un răspuns destul de violent al lui „Șumi”.

ADVERTISEMENT

„Niște idioțenii. Transmite-le, dacă ți-au trimis mesaj, că sunt niște idioți. Niște idioți! Nu mă bucuram niciodată, nu mă intereseazsă. În momentul de față, eu sunt un antrenor căutat.

Nu pot să spun ofertele din Turcia. E o echipă din prima ligă, care în momentul de față are antrenor, și nu pot să spun despre cine e vorba, pentru că imediat se vehiculează, ei urmăresc… E o echipă mai bine clasată decât Gaziantep.

Și mai există o echipă din liga a doua, care va promova și care vrea să facă un proiect extraordinar. Dar nu are nicio relevanță în momentul de față”, a mai spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT