Sport

“Campionii! Campionii!”. Gigi Mustață, show în direct după FCSB – Rapid 2-2

Gigi Mustaţă a făcut show în direct la FANATIK SUPERLIGA după FCSB - Rapid 2-2. Liderul Peluzei Nord aşteaptă ca roş-albaştrii s devină matematic campioană.
21.04.2024 | 11:42
Campionii Campionii Gigi Mustata show in direct dupa FCSB  Rapid 22
“Campionii! Campionii!”. Gigi Mustață, show în direct după FCSB - Rapid 2-2. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat, scor 2-2, cu Rapid, în a cincea etapă din play-off. Roş-albaştrii se îndreaptă spre titlu, pe care îl pot obţine miercuri, după confruntarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, în funcţie şi de rezultatele Universităţii Craiova.

“Campionii! Campionii!”. Gigi Mustață, show în direct după FCSB – Rapid 2-2

Gigi Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre atmosfera extraordinară de pe Arena Naţională, spunând că nu este nicio problemă că echipa favorită nu a câştigat, atâta timp cât titlul este acontat:

ADVERTISEMENT

“Aşteptam victorie, nu s-a întâmplat, asta este. Campionatul este al nostru, îl aşteptăm pe domnul Stoichiţă când face premierea. Nu prea îmi place să comentez, este important că am luat un punct.

Am luat golul de 1-1 prea repede. Dacă se mobilizau puţin băieţii şi rămâneau cu 1-0, mai dădeau şi altele. A făcut şi Şut o greşeală acolo, urmată de a lui Târnovanu. Dar important este că suntem campion.

ADVERTISEMENT

“Discuţia a fost clară. Unii au fost pro, unii contra. Vineri au mai cerut 1000 de bilete”

Le mulţumesc celor 45.000 de oameni care au cântat cu noi, cu Peluza Nord. Eu zic că nu mai are şanse nimeni să ia campionatul. Matematic o să fim miercuri campioni. 

Nu au fost toţi de la ei, au lipsit vreo 4-5 brigăzi. Discuţia a fost clară. Unii au fost pro, unii contra. Vineri au mai cerut 1000 de bilete. Iniţial au refuzat-o. Noi ne-am făcut treaba.

ADVERTISEMENT

Am încurajat echipa, ăsta este rolul nostru, al suporterilor. În rest, nu mai e nimic de spus. Presa trebuie să tragă concluziile. Să mergeţi şi în Ghencea, că acolo e bătaie de joc, au meci acasă săptămâna asta.

“Să luăm şi titlul matematic şi să înceapă fiesta”

Şi-a întrerupt vreodată Steaua activitatea? Altceva nu mă interesează. La Sfântu Gheorghe dacă ne-ar da domnul Dioszegy stadionul, l-am umple. Fanii vor veni, mai ales că echipa merge bine.

ADVERTISEMENT

Să luăm şi titlul matematic şi să înceapă fiesta. Eu cred că FCSB va juca până la finalul campionatului cu prima echipă. Sunt mulţi jucători care vor să ajungă la Euro şi credeţi că Edi Iordănescu o să-i ia dacă evoluează cu frâna trasă?”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

“Campionii! Campionii!”. Gigi Mustață, show în direct după FCSB - Rapid 2-2

ADVERTISEMENT