Andrei Burlacu, mărturii cutremurătoare: „Tata a văzut în mine niște bani pe care poate să-i ia ușor. Nu a fost nici la botezul meu!”

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
19/02/2020, 21:49
Andrei Burlacu, mărturii cutremurătoare: „Tata a văzut în mine niște bani pe care poate să-i ia ușor. Nu a fost nici la botezul meu!”
Andrie Burlacu s-a despărțit de Chindia în această iarnă. FOTO: Sportpictures

Andrei Burlacu a dezvăluit momentul care a condus la decăderea sa din punct de vedere profesional. Văzut, la un moment dat, drept o mare speranță a Universității Craiova, jucătorul a fost împrumutat în ultimul an la Poli Iași și Chindia, club ce i-a reziliat în aceasă săptămână înțelegerea, pare că nu se regăsește iar motivele țin de problemele pe care le-a avut în familie.

Problemele din familia lui Andrei Burlacu

Andrei Burlacu a declarat că problemele familiale cu care s-a confruntat în ultimul timp a dus la momentul mai slab din carieră. Concret, tatăl fotbalistului a dat-o pe mama sa în judecată pentru a obține o sumă importantă de bani.

Tatăl meu n-a contribuit cu nimic la educația mea, n-a fost nici la botezul meu, el, practic, nu a existat. El a adus doar necazuri și amintiri neplăcute față de mama mea și de familia mea.

Faptul că am ajuns la un club ca Universitatea Craiova și am început să fiu un jucător pe val i-a captat atenția lui tata și a văzut în mine niște bani pe care poate să-i ia ușor.

Când a văzut că sunt pe val, tata a deschis un proces legat de apartamentul în care am copilărit în Botoșani. Acolo locuiește acum mama singură. A cerut despăgubiri de 26.000 de euro. E un apartament la care eu țin foarte mult, că acolo am copilărit”, a declarat Andrei Burlacu pentru Prosport.

„M-a afectat rău”

Andrei Burlacu continuă mărturiile, recunoscând că a ales să nu se confeseze nimănui despre problemele cu care se cofruntă, decizie pe care o regretă și care i-a afectat jocul de pe gazon.

Faptul că a venit acest divorț și că mama se temea ca la 59 de ani să fie în stradă, eu fiind o fire mai mămoasă, n-a fost tocmai ok pentru mine. Am încercat să mă închid, să nu discut problema cu foarte multă lume.

Probabil de aceea am și fost judecat într-un mod greșit. Am strâns în mine și s-a reflectat pe teren. Faptul că am văzut-o pe mama mea la bătrânețe într-un tribunal, cu avocați, neavând pe nimeni să ne susțină, nu a fost ok.

M-a afectat tare rău. Și faptul că am avut un tată care a urmărit doar interesul propriu și doar banii, asta m-a afectat și mai rău”, recunoaște Andrei Burlacu.

  • 1 gol a marcat Andrei Burlacu în 14 meciuri jucate pentru Chindia Târgoviște
Închide ×