Sport

Andrei Cordea a pus mâna pe tricoul lui Ronaldo. Cine l-a ajutat să ajungă la starul portughez

Andrei Cordea se poate mândri că a primit tricoul lui Cristiano Ronaldo, dar a dezvăluit că a avut nevoie de ajutor pentru acest lucru.
06.10.2023 | 22:36
Andrei Cordea a pus mana pe tricoul lui Ronaldo Cine la ajutat sa ajunga la starul portughez
Andrei Cordea se poate mândri că a primit tricoul lui Cristiano Ronaldo, dar a dezvăluit că a avut nevoie de ajutor pentru acest lucru. Sursă foto: Twitter @tai1381
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de la FCSB a ajuns în Arabia Saudită în această vară. Fotbalistul de 23 de ani a semnat un contract valabil până în 2025 cu Al Tai, acolo unde este antrenat de Laurențiu Reghecampf.

Cum a luat Andrei Cordea tricoul de la Cristiano Ronaldo

La finalul săptămânii trecute, Al Tai a fost învinsă pe teren propriu de Al Nassr, scor 1-2, dar Andrei Cordea a fost fericit la finalul meciului pentru că a primit tricoul de la portughezul Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

”(n.r. Cum a fost meciul cu Ronaldo?) M-a lovit la o fază. La pauză i-am spus lui Telles dacă îmi poate da Ronaldo tricoul. O să-l țin acasă, îl țin amintire. E normal că-i pregătesc ceva special. Cristiano Ronaldo e un jucător special”, a declarat Cordea, pentru sport.ro.

La partida respectivă, Cristiano Ronaldo a pasat decisiv la golul de 1-0 marcat de Anderson Talisca, iar în minutul 87 a transformat penalty-ul prin care Al Nassr a obținut toate cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Dacă în runda precedentă a fost protagonist, superstarul portughez a avut o prestație mai modestă în jocul de pe teren propriu cu Abha, scor 2-2. El a fost blocat în două rânduri de portarul Ciprian Tătărușanu, dar tot a dat o pasă genială cu călcâiul care a dus la un gol pentru Al Nassr.

Mândru să joace împotriva unor jucători de talie mondială

Andrei Cordea a mărturisit că a început să se acomodeze cu căldura și cu fotbalul din Arabia Saudită, menționând faptul că este o onoare să evolueze împotriva atâtor jucători de mare valoare.

ADVERTISEMENT

”E greu. E foarte cald, dar încep să mă adaptez. Cred că mi-am pus amprenta în meciuri. Am jucat bine, mi-am ajutat echipa și asta a fost cel mai important pentru mine. Sincer, e o plăcere.

Joc fotbal din inimă. Îmi place să joc împotriva acelor jucători. E o mândrie, dar când intri pe teren uiți contra căror jucători joci și dai 100% să câștigi meciurile”, a mai spus Cordea.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea este titular incontestabil la Al Tai, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, acolo unde îl are coleg pe fostul atacant al Rapidului Marko Dugandzic. Cordea a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în 6 meciuri jucate în tricoul arabilor.

ADVERTISEMENT