Sport

Andrei Cordea, cel mai important gol al carierei în West Ham – FCSB. Olaru și Coman au construit faza. Video

Andrei Cordea este cel mai în formă jucător al lui Nicolae Dică și acesta a fost decisiv și în prima repriză a meciului West Ham - FCSB.
08.09.2022 | 23:01
Andrei Cordea cel mai important gol al carierei in West Ham  FCSB Olaru si Coman au construit faza Video
Andrei Cordea este cel mai în formă jucător al lui Nicolae Dică și acesta a fost decisiv și în prima repriză a meciului West Ham - FCSB. Sursă foto: uefa.com
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României are parte de un început dificil în faza grupelor Conference League, deplasându-se pe terenul unei formații din cel mai puternic campionat al lumii.

Golul carierei pentru Andrei Cordea în West Ham – FCSB

Deși mulți au spus că este misiune imposibilă pentru formația lui Nicolae Dică în partida West Ham – FCSB, ”roș-albaștrii” au jucat cu mult curaj într-o atmosferă dominată de fanii români și au intrat la pauză în avantaj după golul lui Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ”perla” Octavian Popescu a fost păstrat pe banca de rezerve, vicecampioana României a arătat un fotbal de calitate pe London Stadium și a avut ocazii importante la poarta lui Alphonse Areola.

Iar jocul minunat al FCSB-ului a fost răsplătit după 34 de minute de joc. Florinel Coman i-a pasat excelent pe culoar lui Darius Olaru, iar acesta a trimis o centrare perfectă la întâlnire pentru Cordea.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 23 de ani aflat în cea mai bună formă a carierei nu a ratat ocazia de a înscrie cel mai important gol al carierei. Cordea a arătat mult sânge rece în fața lui Areola și a deschis scorul cu o execuție sigură. Vezi aici golul

Cordea, trei goluri și două pase decisive în Conference League

Andrei Cordea este cel mai în formă jucător al celor de la FCSB și practic a dus greul în preliminariile Conference League. El este la a treia reușită europeană în acest sezon, după golurile marcate în meciurile retur cu Dunasjka Streda și Viking, din turul 3 și din play-off.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fotbalistul mai are și două pase decisive în partida din manșa secundă cu Saburtalo, din turul 2 preliminar, câștigată de FCSB cu 4-2 pe Arena Națională, după înfrângerea din Georgia, scor 0-1.

Cordea și-a pus amprenta pe jocul vicecampioanei României și în întrecerea internă, când a reușit o ”dublă” în revenirea de senzație din meciul împotriva Chindiei Târgoviște, în care FCSB s-a impus cu 3-2, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0.

ADVERTISEMENT

Înainte de jocul cu West Ham United, englezii au făcut o amplă analiză a celor de la FCSB și l-au desemnat pe Andrei Cordea cel mai periculos jucător din lotul lui Nicolae Dică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT