Sport

Fanii români, reacție superbă în timpul momentului de reculegere înainte de West Ham – FCSB! Ce s-a întâmplat înainte de startul meciului. Video exclusiv

FCSB are peste 3000 de fani la Londra pentru meciul cu West Ham. Românii au avut o reacție superbă în timpul momentului de reculegere.
08.09.2022 | 22:24
Fanii romani reactie superba in timpul momentului de reculegere inainte de West Ham  FCSB Ce sa intamplat inainte de startul meciului Video exclusiv
Fanii români, reacție superbă în timpul momentului de reculegere înainte de West Ham - FCSB! Ce s-a întâmplat înainte de startul meciului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

West Ham – FCSB se joacă la o oră și jumătate după anunțul care a cutremurat planeta. Regina Elisabeta a II-a a Angliei s-a stins din viață, la vârsta de 96 de ani, în Balmoral Castle, din Scoția. Meciul se va desfășura conform planului, însă etapa din weekend de Premier League va fi amânată.

Fanii români, reacție superbă în timpul momentului de reculegere înainte de West Ham – FCSB!

FCSB are peste 3000 de fani în tribunele stadionului olimpic din Londra, pentru primul meci din grupele Conference League. Suporterii români au avut o reacție superbă în timpul momentului de reculegere în memoria reginei.

ADVERTISEMENT

Suporterii au oprit scandările și au început să aplaude, în cor cu tot stadionul. Ulterior, suporterii englezi au cântat imnul Angliei, “God Save the Queen”. Pe ecranele arenei au apărut imagini cu regina.

VEZI VIDEO: 

Jucătorii au purtat banderole negre!

Jucătorii celor două echipe poartă banderole negre, în timp ce tabela de scor este colorată alb-negru. După startul meciului, în tribunele stadionului s-a lăsat liniștea și se puteau auzi doar fanii români.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut alocate 3125 de tichete pentru meciul tur cu West Ham. 1625 de bilete au fost vândute la București, iar ultimele 1500 s-au dat la Londra. Însă, cererea a fost mult mai mare, iar mai mulți fani nu au apucat să își cumpere tichete:

“FCSB anunță că biletele destinate suporterilor noștri pentru partida cu West Ham United, de joi seară, contând pentru prima etapă a Grupei B din UEFA Europa Conference League, au fost vândute în totalitate.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au achiziționat vouchere la București le pot preschimba joi, la casele de bilete de la London Stadium, în intervalul orar 10:00 – 15:00. Vă mulțumim pentru interesul extraordinar și vă așteptăm alături de noi!”, au scris miercuri seara cei de la FCSB.

Fanii români care nu au prins bilete în sectorul oaspeților nu au avut voie să scandeze pentru echipa favorită

Fanii români care nu au prins bilete în sectorul dedicat oaspeților au voie pe stadion, însă londonezii au anunțat că vor fi evacuați în cazul în care vor purta însemne cu FCSB și vor scanda pentru echipa oaspete.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB este primul meci în grupele unei competiții europene după o pauză de cinci ani. Ultima dată, roș-albaștrii au jucat în grupele Europa League, în sezonul 2017-2018.

  • 3125 de bilete a avut FCSB alocate pentru acest meci
  • 96 de ani a trăit regina Elisabeta a II-a

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT