Sport

FCSB, analizată de englezi înaintea meciului cu West Ham din Conference League: ”Sunt într-o formă groaznică”

FCSB va debuta în grupele Conference League cu un meci în deplasare cu West Ham United, iar englezii au făcut o analiză amplă a vicecampioanei României.
05.09.2022 | 19:50
FCSB analizata de englezi inaintea meciului cu West Ham din Conference League Sunt intro forma groaznica
FCSB va debuta în grupele Conference League cu un meci în deplasare cu West Ham United, iar englezii au făcut o analiză amplă a vicecampioanei României. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” vor putea fi susținuți pe stadionul Olimpic din Londra de aproximativ 3.000 de fani, însă suporterii români ar putea veni în număr mult mai mare la meciul programat joi, 8 septembrie, de la ora 22:00.

West Ham nu e speriată de duelul cu FCSB din Conference League

Înaintea partidei West Ham United – FCSB, din prima etapă a Grupei B din Conference League, englezii au luat la bani mărunți formația lui Gigi Becali, pe care o consideră continuatoarea celebrei Steaua, și sunt de părere că forma slabă a românilor este un avantaj pentru trupa lui David Moyes.

ADVERTISEMENT

”Din punct de vedere istoric, este un club uriaș al României. FCSB a câștigat de 26 de ori titlul în România, record al competiției. De asemenea, a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 și a ajuns și în finala din 1989, unde a fost învinsă de AC Milan. În ultimul sezon, a încheiat pe poziția secundă în SuperLiga, iar acum este pe poziția 13.

În ce formă este FCSB acum? Una groaznică. A reușit să câștige un singur meci dintre cele șapte jucate în campionat, a înregistrat patru remize și a pierdut de două ori. Cei de la FCSB sunt deja la 14 puncte în spatele liderului Rapid, dar au două meciuri în minus”, notează coyirons.com, un site al suporterilor lui West Ham.

ADVERTISEMENT

Cordea, principalul pericol

Fanii ”ciocănarilor” s-au arătat încântați de faptul că FCSB și-a vândut în această vară cel mai bun jucător, pe Florin Tănase, și consideră că în acest moment pericolul cel mai mare îl reprezintă Andrei Cordea.

”Cine sunt cei mai buni jucători? Andrei Cordea este extrema dreaptă a lui FCSB, care marchează des. Are deja patru goluri în acest sezon. În sezonul trecut, cel mai bun fotbalist al lor a fost Florin Tănase, care a marcat 20 de goluri. El a fost vândut la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite”, a mai scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

FCSB așteaptă românii din Anglia la meciul de la Londra

FCSB a trimis la UEFA lista cu jucătorii pentru grupele Conference League, iar vicecampioana României l-a pus deja pe foaie pe atacantul italian Andrea Compagno, adus de curând de la FC U Craiova.

Peste 1.600 de tichete au cumpărat fanii FCSB pentru primul duel din grupa B a Conference League, contra celor de la West Ham United. Conducerea vicecampioanei a anunțat că restul de 1.500 de bilete nu vor mai fi comercializate în România.

ADVERTISEMENT

Managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, a explicat că decizia de a opri vânzarea acestora a fost luată din respect pentru românii din Diaspora, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare pe London Stadium.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT