Fotbal intern

Andrei Cristea, scuze publice pentru Radu Petrescu: ”Nici eu nu m-am recunoscut”

07.03.2021 | 13:01
Andrei Cristea scuze publice pentru Radu Petrescu Nici eu nu mam recunoscut
Revoluție la Poli Iași! Andrei Cristea nu mai este antrenorul echipei! Paraschiv își dă demisia. Sursa foto: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Golgheterul Politehnicii Iași, Andrei Cristea și-a cerut scuze public arbitrului Radu Petrescu, după jignirile adresate la finalul meciului cu Voluntari.

Andrei Cristea a susținut, duminică dimineața, o conferință de presă, înaintea meciului cu FC Argeș, care reprezintă finalul, temporar, al mandatul de antrenor al ”Plăieșilor”.

ADVERTISEMENT

”Aș vrea să-i cer scuze public lui Radu Petrescu și față de opinia publica, pentru că am avut niște reacții pe care nu trebuia să le am. Nici eu nu m-am recunoscut”, a spus Cristea.

Andrei Cristea, scuze publice pentru Radu Petrescu: ”Foarte multe probleme au apăsat pe umerii mei”

Andrei Cristea a fost numit antrenorul echipei Politehnica Iași pe 31 ianuarie. A debutat oficial în meciul de Cupă, cu Petrolul, 0-3, și și-a condus echipa în primul meci din Liga 1, pe 14 februarie, într-o partidă cu Astra, 2-3.

ADVERTISEMENT

Al treilea eșec, din tot atâtea meciuri ca tehnician, l-a înregistrat etapa trecută, 0-2, acasă, cu FC Voluntari. Finalul întâlnirii l-a găsit extrem de tensionat pe Cristea care i-a adresat cuvinte grele centralului Radu Petrescu: ”Mai bine mureai la operație”, i-a strigat Cristea lui Petrescu.

”Din păcate, au fost foarte multe tensiuni, foarte multe probleme în acest club care au apăsat pe umerii mei. Mi-a fost foarte greu să lucrez și să obțin ce mi-am dorit. Tocmai de aceea probabil  au fost momente în care am cedat”, a explicat Cristea.

ADVERTISEMENT

Se ”retrage” din cariera de antrenor

Andrei Cristea a anunțat, în cadrul conferinței de presă de duminică, că renunță la cariera de antrenor și a cerut celor care conduc clubul ieșean că caute urgent un tehnician care să salveze echipa.

”Este ultima partidă la care particip în calitate de antrenor. A fost o decizie grea pentru mine, mai grea a fost în momentul în care am acceptat.

ADVERTISEMENT

M-am sacrificat, m-am expus într-un moment foarte dificil, într-un moment în care nimeni nu a acceptat să vina ca antrenor. Mi-am dorit să fac acest lucru, la fel cum mi-am dorit să o fac și ca jucător.

Din păcate, echipa este într-un moment foarte dificil. Rog conducerea clubului să aducă repede un antrenor pentru a reuși să facă ceva. Urmează o perioadă importantă pentru mine, voi încerca să mă evaluez și să văd din ce postura aș putea să ajut în continuare acest club”, a spus Andrei Cristea.

ADVERTISEMENT