Sport

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB. ”E un pas important și o oportunitate. Știu unde am venit”

Andrei Dumiter este noul om de gol al vicecampioanei FCSB. Fotbalistul a semnat contractul și ar putea debuta duminică, cu Universitatea Craiova.
23.07.2021 | 20:38
Andrei Dumiter a semnat cu FCSB E un pas important si o oportunitate Stiu unde am venit
ADVERTISEMENT

Atacantul de 22 de ani Andrei Dumiter a ajuns în cele din urmă la FCSB. Fotbalistul era așteptat încă din luna iunie, dar impresarul lui s-a opus mutării.

Internaționalul de tineret a făcut cunoștință cu noii săi colegi și a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a grupării patronate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

De data asta impresarul nu l-a mai deturnat pe Dumiter

Finanțatorii cluburilor FCSB și Spesi Sfântu Gheorghe, Gigi Becali, respectiv Dioszegi Laszlo, au bătut palma pentru transferul lui Andrei Dumiter încă din luna iunie.

Atunci, impresarul atacantului, Cătălin Sărmășan, s-a opus transferului și l-a convins pe Dumiter, tempoar, să refuze oferta lui Gig Becali. Afaceristul a schimbat persoana de contact și a obținut semnătura jucătorului.

ADVERTISEMENT

”Transferul la FCSB este un pas important în cariera mea și o oportunitate foarte bună de a demonstra că sunt un jucător care își dorește performanță.

Știu unde am venit, mi-am dorit mereu să joc la un club atât de important și nu am de gând să mă mulțumesc doar cu atât”, a declarat Andrei Dumiter.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 22 de ani , a semnat un contract pe cinci ani cu FCSB, valabil până în 30 iunie 2026 și va evolua cu numărul 28 pe tricou.

Cifrele transferului lui Andrei Dumiter

Atacantul mai avea contract cu Sepsi Sfântu Gheorghe până în 2024, astfel că Gigi Becali va achita pentru transferul său 350.000 de euro grupării covăsnene.

ADVERTISEMENT

În plus, Sepsi a păstrat și 20% dintr-un posibil viitor transfer. FANATIK a aflat că Dumiter va primi de la Gigi Becali un salariu de 9.000 de euro pe lună, cu 3.000 de euro mai mult decât câștiga la Sepsi.

Interesant este că deși jucătorul este reprezentat de agentul Cătălin Sărmășan, ultimele discuții dintre oficialii FCSB și atacant au fost intermediate de impresarul Florin Vulturar.

Într-un sezon și jumătate la Sepsi, Andrei Dumiter a bifat doar 12 meciuri în Liga 1 și a marcat un singur gol.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT