Fotbal intern

Andrei Ivan se antrenează acasă, pe stadionul din Moreni, cu tatăl său și sora sa!

14.04.2020 | 21:48
Andrei Ivan se antreneaza acasa pe stadionul din Moreni cu tatal sau si sora sa
ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova, continuă să se antreneze în plină pandemie, pe stadionul din Moreni cu tatăl său și sora sa, conform Oltenia TV.

Andrei Ivan se antrenează alături de tatăl său și sora sa

Andrei Ivan continuă să tragă tare la antrenamente în plină pandemie și se pregătește pe stadionul din Moreni alături de tatăl său și sora sa.

ADVERTISEMENT

„Cred că în 2-3 săptămâni se va duce toată pandemia şi se va relua campionatul, nu se va termina aşa. Dacă ar rămâne aşa, ar trebui să se ia doar meciurile din sezonul regulat, când am terminat pe locul 2.

O pauză atât de mare nu am avut decât când eram în Rusia. M-am plictisit deja şi vreau să joc din nou. O să am motivaţie şi mai mare după această pauză mare. Vom da totul să câştigăm titlul.

ADVERTISEMENT

Dorinţa mea este să câştig un trofeu cu Universitatea, fiindcă nu eram aici când s-a câştigat Cupa şi am văzut ce atmosferă a fost atunci”, a spus Andrei Ivan pentru Oltenia TV.

„Lumea vrea mai mult de la mine!”

Andrei Ivan este conștient că suporterii Universității Craiova au mari așteptări în privința lui și le promite că le va oferi mult mai multe momente de bucurie: „Am 2 goluri marcate şi câteva penalty-uri scoase.

ADVERTISEMENT

Mă simt bine şi chiar dacă joc bine lumea nu apreciază, fiindcă vor mai mult de la mine, vor să marchez. Cu moralul stau bine. Mie mi-ar plăcea să joc în stânga, dar acolo joacă Mihăilă, un jucător foarte bun”.

„M-am întors la Craiova şi pentru a putea prinde echipa naţională. La noi la Craiova suntem împinşi de suporteri, e spectacol, noi am suferi dacă s-ar juca fără public. Sincer, am revenit la Craiova şi pentru suporteri. Mă simt acasă la Craiova”, a mai spus atacantul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„O să ne fie greu tuturor când o să revenim, după o pauză aşa mare. Am început antrenamentele cu echipa, în reţea, durează 48 de minute şi recunosc că e foarte greu, au intensitate foarte mare.

Mă duc în fiecare zi şi alerg la stadionul din Moreni, unde am copilărit, mă simt foarte bine. Iau şi mingea, trag la poartă. Mi-e foarte greu singur, aşa că vin mereu cu mine şi tatăl meu şi sora mea şi îi pun să stea în poartă”, crede Andrei Ivan.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT