Sport

Andrei Miron, recuperat complet după accidentarea cu CS Mioveni. Când va juca pentru FCSB

Andrei Miron a fost recuperat de FCSB, iar fundașul poate reveni pe teren după o pauză de câteva etape, mai exact de la meciul cu CS Mioveni, scor 3-0.
12.11.2021 | 20:42
Andrei Miron recuperat complet dupa accidentarea cu CS Mioveni Cand va juca pentru FCSB
Andrei Miron se pregătește de revenirea la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Andrei Miron este recuperat complet, fundașul central antrenându-se normal cu restul coechipierilor în ultimele zile.

Andrei Miron s-a accidentat la partida dintre FCSB și CS Mioveni, scor 3-0, când a simțit și în timpul meciului dureri musculare, iar după confruntare a primit verdictul că a avut o ruptură musculară, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Andrei Miron a fost recuperat! Când revine

Andrei Miron a fost recuperat complet și va fi pe teren la meciul amical pe care FCSB îl va disputa la Berceni împotriva Unirii Constanța.

Fundașul „roș-albaștrilor” fusese pus pe banca de rezervă și la meciul cu FC Voluntari, scor 0-0, însă nu era refăcut, motiv pentru care Edi Iordănescu nu l-a folosit.

ADVERTISEMENT

Deși revenirea jucătorilor infectați cu COVID-19 de la FCSB nu s-a văzut pe teren, mai ales din punct de vedere al rezultatelor, vicecampioana României obținând 10 puncte din patru meciuri, pauza internațională a fost de bun augur pentru elevii lui Edi Iordănescu.

FANATIK v-a dezvăluit problemele care au intervenit recent la FCSB și motivul pentru care pauza creată de meciurile internaționale a venit în cel mai bun moment pentru echipă.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani are Andrei Miron

Conducerea FCSB-ului are încredere în Andrei Miron

În ciuda unor intervenții TV ale patronului, care l-a criticat la finalul unor meciuri pe Andrei Miron, conducerea FCSB-ului are în continuare încredere în fundașul adus de la FC Botoșani.

Gigi Becali și-a schimbat repede părerea despre el și se bucura că l-a transferat. Mai exact, în luna iunie, patronul echipei îl lăuda pe fundaș, declarând despre el că și-a revenit și că nu i-a mai putut reproșa nimic:

ADVERTISEMENT

„Miron mi-a plăcut foarte mult în ultimul timp, a fost chiar excepțional, până s-a accidentat. Chiar eram foarte mulțumit de el, de asta am regretat. Dădea cu capul, lua fața adversarilor, era foarte activ, foarte vigilent”.

Și Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a făcut o comparație pe pagina sa de Facebook, explicând motivul pentru care Andrei Burcă, fundașul CFR-ului, nu ar fi putut face față la FCSB, fiind de părere că Andrei Miron este superior fostului său coleg de la Botoșani.

„Mulți m-au acuzat că m-am opus la transferul lui Burcă și că Burcă este un jucător extraordinar. Poate să fie la CFR. Mă uit la meciul nostru cu CFR. Burcă l-a avut în marcaj pe Miron, la bara lui Miron.

A făcut fault la Tănase în postură de ultim apărător. E adevărat și că a marcat, cu ajutorul nisipului, cu Vlad neinspirat, nu știu…

Mi se pare lent, mi se pare că are probleme la construcție. Așa văd eu fotbalul. Dar nu eu decid cine vine la FCSB și cine pleacă. Într-o vreme am decis. Asta e situația!”, scria MM Stoica pe pagina sa de Facebook.

  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Miron, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,80 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT