Sport

Adrian Bumbescu nu crede că FCSB poate juca în Ghencea: „E un proces în derulare” Exclusiv

Adrian Bumbescu e sigur că FCSB nu va putea juca meciurile de pe teren propriu în Ghencea din cauza proceselor care se derulează în acest moment cu CSA Steaua.
11.11.2021 | 19:48
Adrian Bumbescu nu crede ca FCSB poate juca in Ghencea E un proces in derulare Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu consideră că FCSB nu poate juca meciurile de pe teren propriu în Ghencea, chiar dacă clubul lui Gigi Becali a făcut încă o cerere către CSA Steaua, așa cum Gheorghe Mustață a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.

Fostul mare jucător al Stelei a explicat că CSA Steaua face toate eforturile pentru ca echipa să aibă dreptul de a promova în Casa Pariurilor Liga 1 în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu speră ca CSA Steaua să poată promova în sfârșit: „Știu că se lucrează la acte”

Adrian Bumbescu e sigur că în sezonul 2022-2023 CSA Steaua va fi una dintre favoritele la promovarea în Liga 1 și anunță o campanie importantă de transferuri. 

„Avem echipă bună și e meritul lui Oprița. Obiectivul din câte știu eu e salvarea de la retrogradare. E greu la primele locuri pentru că sunt echipe bune. La anul cu siguranță se vrea promovarea. Vor mai veni jucători și știu că se lucrează cu actele să se rezolve să avem dreptul la promovare”.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, FCSB nu va putea juca în Ghencea atâta timp cât între clubul lui Gigi Becali și CSA Steaua există în acest moment mai multe procese și practic ar fi un conflict de interese: „FCSB nu cred că poate juca pe Ghencea atâta timp cât există un proces. Nu cred că vor juca acolo. Nu știu ce s-a întâmplat. Am văzut că suporterii nu sunt de acord și sunt tot felul de discuții”.

Adrian Bumbescu, deranjat de atacurile la CSA Steaua: „Clubul e atacat din toate părțile. Toți caută numai scandal”

Adrian Bumbescu este dezamăgit de atacurile concentrate la adresa celor de la CSA Steaua din ultima vreme și se dezice de aceste scandaluri: „Clubul este atacat clubul din toate părțile. Și pe transmisiunea meciurilor evită să zică Steaua. Nu e normal, trebuie să se pună capăt acestei povești. Toți caută numai scandal”.

ADVERTISEMENT

În privința episodului în care niște juniori ai CSA Steaua era filmați în autocar petrecând alături de părinți cu manele și wkiskey, Bumbescu nu a vrut să comenteze foarte mult: „Aici Iovan și Ogăraru se ocupă de Centrul de Copii și Juniori. Nu știu exact ce s-a întâmplat și prefer să nu comentez”.

Adrian Bumbescu regretă „dezertarea” lui David Popovici de la Steaua la Dinamo: „E mare păcat că l-am pierdut”

Adrian Bumbescu spune că nu știe exact care au fost culisele plecării înotătorului David Popovici de la Steaua la Dinamo, însă regretă foarte mult acest lucru:

ADVERTISEMENT

„E mare păcat că l-am pierdut pe David Popovici. Nu știu care au fost culisele dar copilul dacă are 17 ani nu decide el ce semnează. E o pierdere mare pentru Steaua. Trec în fiecare pe acolo pe la bazin și e plin de dimineața de la 07:00 până seara la 22:00”.

Răzvan Ștefan Bichir este noul comandant al CSA Steaua, iar Adrian Bumbescu e de părere că este o alegere foarte bună, fiind un om care își dorește performanța.

„Noul comandat este un om de sport. E foarte interesat și vedem împreună din tribune meciurile echipei de fotbal. E foarte implicat”, a spus Adrian Bumbescu în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 2015 e anul în care FCSB a jucat ultimul meci pe stadionul Ghencea
  • 36,8 milioane de euro despăgubiri cere CSA Steaua de la Gigi Becali pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua între 2004 și 2014

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,91 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT