Sport

Andrei Nicolescu, despre venirea noilor acţionari la Dinamo: “Negociem şi pentru a prelua o parte din Red&White”

Andrei Nicolescu a vorbit pentru FANATIK despre noii acţionari Andrei Cionca şi Sorin Preda. Noul administrator special susţine că îi aşteaptă pe cei doi cu soluţii pentru club.
22.08.2023 | 08:46
Andrei Nicolescu despre venirea noilor actionari la Dinamo Negociem si pentru a prelua o parte din RedWhite
Andrei Nicolescu, despre venirea noilor acţionari la Dinamo: "Negociem şi pentru a prelua o parte din Red&White"
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu este noul administrator special al lui Dinamo. Vlad Iacob a fost revocat din funcţie în cadrul şedinţei AGA şi a plecat de la echipă fără să conteste această schimbare.

Andrei Nicolescu, despre venirea noilor acţionari la Dinamo

În urmă cu o săptămână, la Dinamo “şi-au făcut intrarea” alţi doi acţionari: Andrei Cionca şi Sorin Preda. Cei doi au preluat câte 28 de acţiuni, de la Dinamo Socios, entitate care a cumpărat 128 de acţiuni de la Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Chestionat de FANATIK despre noii acţionari şi despre planul lor de la Dinamo, Andrei Nicolescu a declarat că cei doi sunt bineveniţi. Administratorul special susţine că Preda este în continuare interesat să cumpere procente din Red&White, acţionarul majoritar, dar nu şi Andrei Cionca, cel care a sistat negocierile:

“Toată lumea este bine venită, să discutăm şi să găsim soluţiile cele mai bune pentru Dinamo. Mă bucur că domnul Sorin Preda a intrat în acţionariat. Este un om care va aduce echilibru printre acţionari.

ADVERTISEMENT

“Se află în negocieri cu noi pentru a prelua o parte din Red&White”

Dânsul oricum a declarat că se află în negocieri cu noi pentru a prelua o parte din Red&White. Avem discuţii şi aşa cum a şi spus-o, există nişte proceduri şi termene pe care le aşteptăm împreună.

Cu domnul Cionca am avut iniţial nişte discuţii în martie-aprilie, care au fost întrerupte. Îl aşteptăm cu braţele deschise să discutăm orice soluţie viabilă şi mai bună pentru Dinamo“, a spus Andrei Nicolescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marţi, şedinţă cu noii acţionari de la Dinamo!

În cursul zilei de marţi, 22 august, la Dinamo a fost convocată o întâlnire la care sunt aşteptaţi şi noii acţionari Andrei Cionca şi Sorin Preda. Principalul subiect pe ordinea de zi este situația financiară a clubului, scrie Prosport.

Cine sunt acționarii de la Dinamo:

  • 80,77% – Red&White
  • 12,06% – Asociația “Cătălin Hîldan”
  • 7,03% – ACS FC Dinamo (Dinamo Badea)
  • 0,03% – Dinamo Socios, Andrei Cionca şi Sorin Preda
  • 0,01% – Dorin Şerdean
ADVERTISEMENT

Dinamo a primit interzis pe Arena Naţională

Dinamo trece printr-o perioadă bună din punct de vedere sportiv. După un început greu în SuperLiga, “câinii” au obţinut două victorii consecutive: 1-0 cu Botoşani şi 3-2 cu Voluntari, care a urcat echipa pe locul 9.

În următorul meci, Dinamo va juca împotriva Petrolului, sâmbătă, de la ora 21:45, pe Arcul de Triumf. Deşi ar fi dorit să joace pe Arena Naţională, “câinii” sunt interzişi pe cel mai mare stadion al ţării, motivul oficial fiind protejarea gazonului pentru meciurile naţionalei din septembrie.

  • 28 de acţiuni fiecare au Andrei Cionca şi Sorin Preda
  • 24 februarie 2023 este ziua în care Red&White a preluat pachetul majoritar la Dinamo

  • 2,46 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1 solist” la meciul Dinamo – Petrolul 

ADVERTISEMENT