Sport

Andrei Nicolescu, despre viitorul lui Dinamo: „Îmi cer scuze suporterilor!”

Andrei Nicolescu le temperează așteptările fanilor lui Dinamo și le transmite să mai aibă răbdare până când clubul se va bate la campionat.
05.09.2023 | 22:34
Andrei Nicolescu despre viitorul lui Dinamo Imi cer scuze suporterilor
Andrei Nicolescu, despre viitorul lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Administratorul special al lui Dinamo consideră că lucrurile trebuie să continue liniștit la club și să nu se ia decizii hazardate, care pot deveni ulterior alegeri neinspirate ale conducătorilor.

Andrei Nicolescu, despre viitorul lui Dinamo

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre viitorul clubului și le-a transmis fanilor că mai trebuie să aștepte până când echipa se va bate din nou la câștigarea campionatului:

ADVERTISEMENT

„Este foarte posibil să fie presiune, dar eu îmi cer anticipat scuze în fața suporterilor dinamoviști. Noi vom face lucrurile pas cu pas, organizat.

Nu vom risca viitorul lui Dinamo, nu vom face lucruri hazardate doar pentru a fi pe placul unora sau altora, ci vom construi din temelii administrativ și sportiv acest club, ca el să reprezinte ceas de ceas, zi de zi, un club din ce în ce mai puternic”.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporterii dinamoviști!”

Andrei Nicolescu a continuat și a explicat motivul pentru care își cere scuze în fața suporterilor, însă consideră că un plan pe termen lung este mult mai potrivit pentru un club ca Dinamo:

„Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporterii dinamoviști care se așteaptă ca Dinamo să se bată la campionat mâine. Nu o va face, dar așa cum construim noi, la un moment dat, cât mai curând, Dinamo se va bate și va rămâne acolo.

ADVERTISEMENT

Nu va cădea de pe niște cai imaginari pe care i-au creat fostele conduceri de la club, care doar pentru a fi populare au făcut castele de nisip care s-au izbit de niște valuri puternice”.

„Doar datorită suporterilor am putut noi ca în februarie să ne asumăm un rol un pic mai important. Noi n-am fi însemnat nimic dacă în februarie clubul ăsta n-ar fi fost în viață.

ADVERTISEMENT

Pentru a integra jucătorii, e nevoie de timp, nu sunt jucători care vin și să între să facă diferența. Acest lucru se vede, am făcut o campanie în condiții vitrege.

În decembrie nu s-a transferat nimic, am avut condiții vitrege, să rezolvăm interdicția la transferuri, cu niște sume la începutul perioadei nu erau aduse la cunoștințe. Au trecut, mai este nevoie de timp pentru a fi la potențialul dorit”, a mai spus administratorul special al clubului, la Radio Dinamo 1948.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 4.25 este cota pentru ”1/1” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT