Life

Andrei Onofrei, de la actorie la viața de reporter. Cum a ajuns să lucreze la Survivor România

Andrei Onofrei este recunoscut pentru rolul jucat în serialul Trăsniții, doar că puțină lume știe că actorul a ajuns să lucreze în competiția sportivă Survivor România.
27.04.2022 | 21:13
Andrei Onofrei de la actorie la viata de reporter Cum a ajuns sa lucreze la Survivor Romania
Andrei Onofrei de la Trăsniții la Survivor România. Cum a ajuns în spatele camerelor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit cum a renunțat la actorie, pasiune pe care și-a descoperit-o în copilărie. Artistul a explicat cum drumul său a ajuns în echipa de la Survivor România, show filmat timp de 6 luni în Republica Dominicană.

Andrei Onofrei de la Trăsniții la Survivor România. Cum a ajuns în spatele camerelor

Andrei Onofrei a vrut să se numere printre concurenții de la Survivor România, dar după castig i s-a oferit oportunitatea să facă parte din echipă. Așa a început actorul să lucreze ca reporter, fiind alături de concurenții din junglă.

ADVERTISEMENT

„La Survivor mi-am dorit să fiu concurent. Îmi doream să încerc această experienţă pe propria-mi piele, să zic aşa. M-am înscris, am fost chemat la casting, iar viaţa s-a gândit să îmi facă o surpriză şi să îmi ofere mai mult de atât.

Mi-a oferit oportunitatea de a fi reporter în cadrul competiţiei. Îmi plac provocările, motiv pentru care nu am refuzat. Într-un fel sau altul mă bucur de această experienţă şi nu pot decât să fiu recunoscător pentru asta.

ADVERTISEMENT

A face parte din echipa emisiunii este absolut minunat. Nu pot descrie ceea ce simt în cuvinte pentru că este ceva ce se simte mai mult. Pot spune că am parte de o experienţă completă a ceea ce înseamnă Survivor.

Pe de-o parte sunt alături de concurenţi, iar pe de altă parte mă bucur de ceea ce înseamnă Republica Dominicană cu tot ce are ea de oferit”, a declarat actorul într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Andrei Onofrei, despre concurenții de la Survivor România

Andrei Onofrei are o relație foarte bună cu toți concurenții de la Survivor România, cât și cu prezentatorul Daniel Pavel. Reporterul este ferm convins că după încheierea filmărilor va lega prietenii frumoase.

Se înțelege de minune cu echipa cu care lucrează, indiferent de limba pe care o vorbesc aceștia. Actorul a mai adăugat că a rezonat foarte bine cu moderatorul de la Pro TV, despre care spune că este un om minunat.

ADVERTISEMENT