Sport

Andrei Prepeliță a fost prezentat la noua echipă: „A semnat asumându-și obiectivul de a promova direct!”

Andrei Prepeliță a fost prezentat la Gloria Buzău, noua sa echipă, la care are drept obiectiv promovarea directă în primul sezon.
20.06.2023 | 21:52
Andrei Prepelita a fost prezentat la noua echipa A semnat asumandusi obiectivul de a promova direct
Andrei Prepeliță a fost prezentat la noua echipă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul tehnician al lui FC Argeș se va lupta cu Gloria Buzău pentru a promova în prima ligă, după ce formația din Crâng a pierdut anul acesta barajul de promovare în duelul cu UTA, scor 1-5.

Andrei Prepeliță a fost prezentat la noua echipă

După despărțirea de FC Argeș, Andrei Prepeliță revine în antrenorat și a semnat cu Gloria Buzău, formație care are obiectivul de a promova direct în prima ligă, în următorul sezon din Liga 2.

ADVERTISEMENT

„Andrei Prepeliță, în vârstă de 37 de ani, este noul antrenor al Gloriei Buzău. Astăzi, în jurul prânzului, tânărul tehnician a revenit la Buzău, după negocierile purtate săptămâna trecută.

Prepeliță a semnat contractul cu gruparea din Crâng, asumându-și obiectivul de a promova direct (clasarea pe locurile 1-2) în Superligă cu echipa pe care o va forma”, s-a anunțat făcut de trustul Campus, partea privată a acționariatului buzoienilor.

ADVERTISEMENT

Ce spunea primarul Argeșului când l-a demis pe Andrei Prepeliță

Andrei Prepeliță a fost dat afară de la FC Argeș la finalul lunii octombrie, iar primarul Argeșului îi reproșa atunci tehnicianului că este la trei puncte distanță de locurile de play-off. Între timp, FC Argeș a retrogradat: „Nu imi place sa intervin, dar observ că domnului Prepeliță îi scapă niste elemente. Vad că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului.

A facut vreun referat? A luat vreo decizie? Ok! A salvat echipa și a dus-o apoi în play off, dar se dorește trecerea la un alt nivel. Asta și-a dorit Consiliul director”.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliță. Însă, dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni și jumătate? Probabil vorbește cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club.

Am ințeles că i s-a dat mână liberă la echipă și au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii. Și ce vedem? Unii dintre ei nici macar nu mai prind lotul.

ADVERTISEMENT

Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii. Foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârsit. Să stea să antreneze portarii. Însă, nu înțelege totuși că cei din Consiliul director doresc să trecem la un alt nivel?”, a mai spus Andrei Prepeliță.

ADVERTISEMENT