Sport

Andrei Prepeliță îi ia apărarea lui Edi Iordănescu, după reproșurile lui Gigi Becali: „Rezultatele vorbesc pentru el!”. Exclusiv

Andrei Prepeliță e de partea lui Edi Iordănescu în conflictul cu Gigi Becali și consideră că FCSB s-a schimbat mult odată cu venirea sa.
31.10.2021 | 10:36
Andrei Prepelita ii ia apararea lui Edi Iordanescu dupa reprosurile lui Gigi Becali Rezultatele vorbesc pentru el Exclusiv
Andrei Prepeliță îi ia apărarea lui Edi Iordănescu înainte de FCSB - FC Argeș: „Rezultatele vorbesc pentru el!”. Exclusiv. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș al FCSB se va confrunta cu foștii săi colegi, Mihai Pintilii și Claudiu Keșeru în meciul disputat cu porțile închise la Buzău.

Andrei Prepeliță a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre meciul cu FCSB și este optimist că FC Argeș va ajunge la al unsprezecelea meci consecutiv fără înfrângere.

ADVERTISEMENT

Andrei Prepeliță crede că la FCSB s-a produs o schimbare importantă: „Anul ăsta arată și forță de echipă”

Victorie cu Dinamo. Urmează FCSB?

– Ar fi excelent să continuăm parcursul bun. Suntem neînvinși de zece meciuri cu tot cu partidele din Cupa României! Ne-ar da încredere pentru mai departe.

Ce înseamnă pentru tine meciul ăsta?

– E un meci special dar acum mă aflu într-o altă postură. Am trăit momente foarte frumoase acolo și am câștigat niște trofee. Îmi doresc foarte mult să obținem cel puțin un punct. Cristi Tănase e accidentat și nu va juca. La fel și Cristi Dumitru. Lato e motivat tot timpul, nu doar împotriva FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Nu am discutat cu nimeni de la FCSB!”

Ai vorbit cu Pintilii, Keșeru?

– Nu am discutat cu nimeni de acolo înainte de meci acum. Le doresc baftă după meciul cu noi. Sunt amintiri frumoase, am jucat împreună și la națională, cu Keșeru și la Ludogorets. Îi cunosc foarte bine. Sper ca noi să fim foarte bine pe teren și să facem o partidă mare.

Cristi Dumitru nu va juca…

– Ei au dorit de data asta să îi pună clauză. Spre deosebire de ultimul împrumut. Se practică să nu joci împotriva clubului-mamă și din păcate nu pot să îl folosesc la Buzău cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Andrei Prepeliță consideră că FCSB e mult mai puternică cu Edi Iordănescu

FCSB cu Edi Iordănescu?

– Rezultatele vorbesc pentru el. Au șase victorii la rând. Traversează o perioadă bună și au transferat niște jucători foarte buni, cu experiență: Keșeru, Budescu. Au o echipă foarte bună și ne așteaptă un meci greu. Știm foarte bine lucrul acesta.

Care sunt cei mai periculoși jucători?

– În ultimii ani au avut jucători buni individuali dar ca echipă nu au excelat și poate și de-asta nu au câștigat un trofeu. Ei au individualități și anul ăsta arată și forță de echipă. Jucătorii din atac sunt valoroși.

ADVERTISEMENT

Tănase e golgheterul din sezonul trecut, Keșeru e golgheterul ultimilor ani din Bulgaria și a arătat foarte bine de când a venit. Au fost și la echipa națională. Plus cei accidentați, Florinel Coman care am văzut că a revenit la antrenamente.

Andrei Prepeliță nu vede un avantaj faptul că FCSB nu a jucat cu Farul și FC Voluntari: „Eu mă simțeam bine când jucam”

Te deranjează că FCSB și-a amânat meciul cu Farul?

– Asta nu e treaba mea și nu mă bag în lucrurile astea. Nu mă deranjează. Li s-a permis pentru că au putut să facă asta regulamentar, iar în Cupă nu au putut juca. Poate să fie bine și poate să fie și rău. În general eu ca jucător mă simțeam bine când jucam. Nu știu cum vor fi bine, dar jucătorii noștri sunt într-o formă bună și sper să o arătăm mâine.

Cât de mult te afectează să nu poți să te antrenezi 14 zile?

– Te afectează. Dacă ei nu s-au antrenat nu e un lucru benefic pentru un jucător, dar probabil că ei s-au antrenat. Nu știu, în funcție de simptome, dar nu cred că au avut probleme. Sunt jucători care sunt asimptomatici și pot să se antreneze. Nu știu lucrul ăsta, dacă s-au antrenat sau nu. Dacă au stat 14 zile practic e perioada de vacanță pe care o stai în iarnă.

Andrei Prepeliță: „Turda e tânăr și nu aș vrea să fie distras de oferte”

Grigore Turda, dorit de FCSB…

– Nu vreau să vorbesc despre înainte de meciul cu ei. El trebuie să fie concentrat la ce are de făcut. E tânăr și nu aș vrea să fie distras de lucrurile astea. E un jucător de perspectivă dar trebuie să muncească și mai mult.

Cei nevaccinați nu mai au voie în hotel…

– Noi suntem tot lotul în autocar în drum spre Buzău. Mai departe cei care se ocupă de club nu ne-au anunțat nimic vis a vis de această nouă reglementare. La noi sunt vaccinați cam 50% dintre jucători.

Gigi Becali se opune vaccinării….

– E problema lor.

Andrei Prepeliță visează la un loc de playoff

Crezi că nu se va mai juca cu spectatori?

– Depinde care va fi situația la nivel național cu COVID-19. Pentru nicio echipă nu e ușor să joace fără spectatori. Întradevăr, ne lipsesc suporterii. E o impresie de meci amical și jucătorii se conectează mai greu la partidă.

Cum vezi partida cu FCSB?

– Cu siguranță ei au prima șansă chiar dacă vor lipsi câțiva jucători. Se bat la campionat an de an, fac investiții. Noi suntem o echipă muncitoare, disciplinată și avem și noi atuurile noastre care sper să iasă în evidență la ora meciului.

Începutul de sezon a fost destul de slab, dar ne așteptam pentru că au venit mulți jucători noi. Ușor-ușor lucrurile încep să intre în normal și ne gândim doar la meciul cu FCSB. Nu trasez acum obiective pentru că drumul e foarte lung și mai sunt de jucat extrem de multe meciuri. Suntem concentrați și ne gândim la un loc de playoff, dar în același timp nici nu vrem să punem presiune pe noi inutil.

  • 4 ani a jucat Andrei Prepeliță la FCSB în perioada 2011-2015
  • 82 de meciuri are mijlocașul central pentru FCSB
  • 5 trofee a cucerit Prepeliță cu FCSB, dintre care 3 titluri de campion

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT