Life

Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. De ce a luat concurenta decizia separării

Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. Concurenta a spus totul despre motivul separării și de ce a decis să își ia adio de la iubit.
11.10.2022 | 15:32
Andrei si Inga de la Mireasa sau despartit De ce a luat concurenta decizia separarii
Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. De ce a luat concurenta decizia separării. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. Motivul din spatele deciziei a fost dezvăluit chiar de concurentă.

De ce s-au despărțit Andrei și Inga de la Mireasă

Inga de la emisiunea Mireasa a decis să pună capăt relației sale cu Andrei. Au fost mai multe motive care au făcut-o să termine relația, unul dintre ele fiind felul în care Andrei a reacționat după ce a aflat de discuția ei cu doamna Giga.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ieșirile nervoase ale lui Andrei nu i-au fost deloc pe plac iubitei sale, acestea fiind un motiv în plus pentru ca ea să vrea separarea.

„Mi-am asumat această relație, mi-am dorit-o, însă și ieșirile lui Andrei nu le-am văzut ok, pentru că nu am văzut nimic ieșit din comun între discuția mea cu doamna Giga.

ADVERTISEMENT

M-a deranjat modul în care el a abordat această problemă”, a spus tânăra.

De asemenea, Inga a mărturisit că cuvintele doamnei Laura au rănit-o, deoarece aceasta a insinuat că Andrei de la Mireasă riscă să fie eliminat din cauza relației pe care o are cu ea.

„Am luat această decizie în urma discuțiilor care au avut loc atunci în pauză, când a fost vineri gala.

ADVERTISEMENT

Am fost deranjată de cuvintele doamnei Laura, fiindcă dumneaei a spus că, oarecum, din motiv că el este într-o relație cu mine, a fost votat ca să iasă din casă”, a mai povestit tânăra la emisiune.

Care a fost replica lui Andrei după despărțirea de Inga

Andrei a fost vizibil supărat după ce Inga și-a explicat decizia despărțirii și de a nu mai forma un cuplu la emisiunea Mireasă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andrei de la Mireasă a spus că crede că Inga s-a agățat de micile sale greșeli pentru a încheia relația lor de iubire.

„Dacă ea spune treaba aceasta, înseamnă că așa a fost. Chiar nu vreau să mă mai consum, serios!

Au fost greșelile acelea micuțe pe care eu le-am crezut că s-a agățat de ele și este un pretext, după care am văzut bucata cu doamna Giga și cu Inga și, bineînțeles, am luat foc”, a spus Andrei.

ADVERTISEMENT
Tags: