Life

Andrei Tinu a dat vestea cea mare. Va deveni tată pentru a treia oară. Iubita sa va naște o fetiță

Fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu va deveni tată pentru a treia oară. Iubita sa va naște o fetiță în luna septembrie.
29.06.2021 | 23:31
Andrei Tinu a dat vestea cea mare Va deveni tata pentru a treia oara Iubita sa va naste o fetita
ADVERTISEMENT

Andrei Tinu este mai fericit ca niciodată. A anunțat într-o emisiune TV că va deveni din nou tată. Roxana, noua sa iubită va naște o fetiță în luna septembrie. Fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu mai are doi copii, un băiat și o fată din prima căsătorie.

Politicianul se ceartă de mai bine de doi ani cu fosta sa soție, medicul stomatolog Alberta Simona pentru custodia micuților.

ADVERTISEMENT

Andrei Tinu a dat vestea cea mare

Andrei Tinu așteaptă cu nerăbdare să devină tată pentru a treia oară. În luna septembrie, Roxana, iubita politicianului va aduce pe lume o fetiță. Anunțul a fost făcut chiar de fericitul tătic într-o emisiune TV.

“În septembrie, eu și Roxana vom avea o fetiță, al treilea copil al meu. Eva și Matei sunt fericiți că vor avea o surioară. Formăm un cuplu extraordinar, copiii o iubesc pe Roxana foarte mult. Suntem foarte fericiți!”, a spus Andrei Tinu, la emisiunea “Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Andrei Tinu nu are însă parte de liniște. De mai bine de doi ani se ceartă cu fosta soție, medicul stomatolog Alberta Simona pentru custodia celor doi copii pe care îi au, Eva și Matei.

Andrei Tinu, scandal cu fosta soție

De doi ani Andrei Tinu și Alberta Simona se luptă în instanță pentru custodia celor doi copii pe care îi au. Cei doi au anunțat în 2018 că divorțează.

ADVERTISEMENT

“Acum doi ani și jumătate a început saga divorțului. Am avut 50 de procese în instanță, nenumărate plângeri penale, toate legate de copii. Momentan, nu mai avem așa multe.

Tot m-a acuzat că i-am răpit pe copii, că-i sechestrez. În afară de cei doi copii, nu avem nimic de împărțit. Ea își dorește să ia copiii în Franța”, a mai declarat Andrei Tinu.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a cerut și un ordin de protecție pe lângă custodia celor doi micuți. Deocamdată, instanța a respins cererile acesteia. În prezent cei doi copii locuiesc împreună cu tatăl lor.

“E o lege în ce privește violența în familie. Legea face referire și la violenta psihologică și nu doar fizică. Fosta mea soție e plecată din țară, deci fizic nu aveam cum să fiu violent, nu-mi stă în caracter.

Ea a susținut însă că eu ameninț copiii și că îi țin sechestrați în casă. Copiii vorbesc cu ea, o sună  zilnic prin intermediul rețelelor de socializare”, a mai spus Andrei Tinu.

ADVERTISEMENT