Sport

Andrei Vlad, apărat de omul care l-a descoperit: „Gigi Becali să aibă răbdare”. Exclusiv

Andrei Vlad este apărat de Silviu Bogdan, omul care l-a descoperit: „Gigi Becali să aibă răbdare,” a declarat acesta în exclusivitate pentru FANATIK.
02.08.2021 | 13:37
Andrei Vlad aparat de omul care la descoperit Gigi Becali sa aiba rabdare Exclusiv
Andrei Vlad, apărat de omul care l-a descoperit: „Gigi Becali să aibă răbdare.” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Portarul Andrei Vlad nu are parte de cele mai bune momente la FCSB. Acesta a fost ținut în afara lotului de Gigi Becali la meciul cu UTA Arad, iar acum este aproape să plece de la formația bucureșteană. Becali l-a propus înapoi la Universitatea Craiova.

Conform informațiilor FANATIK, Vlad nu vrea să se întoarcă la gruparea din Bănie. Goalkeeper-ul de 22 de ani își dorește un transfer la o echipă din străinătate. Patronul clubului chiar a declarat că Andrei Vlad ar mai putea apăra pentru a prinde o motare în afara țării.

ADVERTISEMENT

Silviu Bogdan, omul care l-a descoperit pe Andrei Vlad, îl apără pe portarul FCSB-ului: „Gigi Becali trebuie să aibă răbdare cu el. Va fi portarul echipei naționale”

Viața unui portar este destul de complicată, iar Andrei Vlad, portarul FCSB-ului și goalkeeper-ul care a fost titular la Campionatul European sub 21 de ani de anul acesta, o simte din plin. Gigi Becali, omul cu banii de la FCSB, a dat vina pe Vlad pentru lipsa de rezultate.

Acesta a decis ca Andrei Vlad să nu facă deplasarea la Arad pentru meciul cu UTA. Această măsură radicală a venit după ce portarul ar fi greșit la un gol încasat în partida din Conference League cu Șahtior Karagandy.

ADVERTISEMENT

Silviu Bogdan, fostul manager al Centrului de Copii și Juniori de la Universitatea Craiova și omul care l-a descoperit pe Andrei Vlad, a vorbit pentru FANATIK despre situația jucătorului de 22 de ani:  „Portarii greșesc, este omenesc să greșească. S-a întâmplat să facă acest lucru, dar să nu uităm câte meciuri bune a făcut. Trebuie să avem răbdare cu copiii.

Nu poți să dai vina doar pe un singur jucător atunci când echipa pierde. Gigi Becali trebuie să aibă răbdare cu un astfel de jucător. Din punctul meu de vedere, Andrei Vlad va fi viitorul portar al echipei naționale, este un copil de un real talent. El a venit la FCSB să facă performanță. Trebuie ajutat să crească. ”

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să ne jucăm cu sentimentele unui copil”. Posibila întoarcere a lui Andrei Vlad la U Craiova este catalogată ca un real succes pentru clubul lui Mihai Rotaru de Silviu Bogdan

Gigi Becali se simte vinovat de faptul că l-a „furat” pe Andrei Vlad din curtea Universității Craiova și chiar a declarat că ar vrea să-l dea înapoi, însă acesta ar fi refuzat. Președintele Științei, Sorin Cârțu, nu ar fi zis nu unui transfer al lui Vlad înapoi la Craiova. 

Clubul patronat de Mihai Rotaru ar fi avut de câștigat de pe urma acestei mutări, consideră Silviu Bogdan: „Dacă s-ar transfera la Universitatea Craiova ar fi un câștig pentru echipa din Bănie. Ar fi senzațional. Nu te poți juca cu sentimentele unui copil.

ADVERTISEMENT

Să ne gândim bine și ce meciuri frumoase a făcut și la echipa națională sub 21 de ani. Andrei Vlad are un caracter foarte puternic,” a mai declarat Silviu Bogdan.

FANATIK a aflat că Mihai Rotaru l-ar fi propus pe Mirko Pigliacelli la schimb cu Andrei Vlad. Italianul este nemulțumit de statutul de rezervă la echipa din Bănie și ar fi dispus să o părăsească pe Universitatea Craiova.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, conform site-urilor de specialitate
  • 84 de apariții la FCSB are portarul de 22 de ani

  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT