Sport

Andrei Vlad, sfătuit de un fost căpitan al FCSB să plece de la vicecampioana României: „Să o ia de la capăt, de la zero”

Andrei Vlad (23 de ani), portarul de rezervă al FCSB, este sfătuit de un fost căpitan al echipei să își găsească un nou club.
17.01.2023 | 13:30
Andrei Vlad sfatuit de un fost capitan al FCSB sa plece de la vicecampioana Romaniei Sa o ia de la capat de la zero
Andrei Vlad e evaluat la 600.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad și-a exprimat dorința să plece de la FCSB, însă Gigi Becali nu vrea să renunțe gratis la jucător.

Andrei Vlad, lăudat de Alexandru Bourceanu: „A fost o presiune foarte mare pe el”

Bourceanu consideră că echipele cu pretenții trebuie să aibă concurență și între buturi, iar Andrei Vlad nu are nicio vină pentru situația în care se află: „O echipă bună are nevoie de minimum trei portari buni, dacă se întâmplă ceva cu unul dintre primii doi, al treilea trebuie să fie unul pe care te poți baza la meci.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad e un portar bun, un portar foarte bun, a trecut prin niște momente complicate dar cea mai mică vină e a lui”, a spus fostul fotbalist la ProArena.

Cu toate acestea, Bourceanu crede că va fi foarte greu să fie titular la FCSB„Unul dintre cei mai buni portari care sunt în România în acest moment. Sigur, Târnovanu a făcut meciuri mai bune și joacă în acest moment”.

ADVERTISEMENT

De aceea, consideră că a venit momentul pentru el să își găsească o nouă echipă: „Pentru el, poate ar fi bine să plece, a fost o presiune foarte mare, a debutat la 18 ani, a jucat în cupele europene, a greșit sau nu a greșit, dar toți au pus o presiune imensă, așa cum se pune pe toți jucătorii tineri și în anumite momente nu a reușit să gestioneze din cauza vârstei”. 

Alex Bourceanu, sfat pentru Andrei Vlad: „Să o ia de la capăt, de la zero și să înceapă o nouă provocare”

Fostul căpitan al FCSB îl sfătuiește pentru Andrei Vlad să nu mai continue la FCSB, însă e conștient că nu va fi lăsat să plece prea ușor: „Poate ar fi bine pentru el să schimbe această atmosferă, să o ia de la capăt, de la zero și să înceapă o nouă provocare. Probabil că nu îl va da FCSB.

ADVERTISEMENT

Dacă îl scoatem pe Târnovanu, care e titularul postului și îl comparăm pe Vlad cu toți portarii din Liga 1, probabil Vlad ar apăra la aproape toate echipele din Liga 1”.

Chiar și în aceste condiții, Vlad poate fi un jucător important pentru vicecampioana României: „E unul dintre cei mai buni portari din România și dacă se întâmplă ceva, nu își dorește nimeni, cu forma lui Târnovanu, starea lui fizică, ai nevoie de Vlad. În încercarea de a te lupta la titlu, au nevoie de Vlad.

ADVERTISEMENT

Depinde acum și de suma de transfer și de dorința jucătorului, dacă el nu mai vrea să rămână la echipă e mai bine să îl lași să plece”, a declarat fostul căpitan al FCSB pentru sursa citată.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT