News

Mcdonald’s România face angajări. Ce salarii se oferă pentru cele 1.000 de posturi disponibile

Compania McDonald's România a demarat o campanie de recrutare la nivel național, oferind 1.000 de locuri de muncă, în special tinerilor. Salariile pot fi tentante pentru unii.
23.06.2022 | 19:27
Mcdonalds Romania face angajari Ce salarii se ofera pentru cele 1000 de posturi disponibile
McDonald's angajează peste 1.000 de oameni. Ce salarii oferă. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Operatorul restaurantelor în România, Premier Restaurants România, este responsabilă de campania de recrutare, conform Ziare.com.

McDonald’s România face 1.000 de angajări

Cele 1.000 de locuri de muncă se adresează tuturor cu vârsta de peste 16 ani și pot fi accesate inclusiv de candidați fără experiență și cu studii medii.

ADVERTISEMENT

Locurile de muncă puse la bătaie de companie în interiorul restaurantelor McDonald’s includ pozițiile de Crew member lucrător comercial, Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader responsabil ospitalitate, conform unor date făcute publice de reprezentanții companiei.

Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au vârsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii noştri se află la primul lor job”, a explicat Monica Zdrancotă, director Resurse Umane în cadrul Premier Restaurants.

ADVERTISEMENT

Ce salarii oferă McDonald’s România

Compania oferă salarii care pot fi motivante pentru un începător în domeniu. Așadar, în funcție de experiență, poziția ocupată și numărul de ore lucrate, angajații McDonald’s pot câștiga o anumită sumă de bani, la care se adaugă tichetele de masă, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend și bonusuri în funcție de performanța restaurantului.

Pentru o nomră de opt ore, un angajat McDonald’s poate primi până la 2.800 lei net, iar un Manager Trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net.

ADVERTISEMENT

Cei fără experiență nu au motive de îngrijorare, pentru că vor avea parte de un training gratuit și de diferite cursuri menite să-i integreze în rețeaua de restaurante existentă pe piața din România.

“Angajaţii beneficiază de sesiuni de training gratuit pentru dezvoltarea abilităţilor de lucru cu clienţii sau pentru a deprinde abilităţi de management, cursuri de igienă şi ospitalitate, programe de sprijin în educaţie, ajutoare sociale, zile libere pentru evenimente speciale, campanii cu premii, bonusuri de recomandare sau pentru răsplătirea performanţelor”, spun reprezentanţii companiei.

ADVERTISEMENT

Primul restaurant McDonald’s România s-a deschis în 1995 la Piața Unirii din București. Din 2016, McDonald’s este operat de Premier Capital. În România există 92 de restaurante McDonald’s în 28 de orașe. Conform datelor oficiale, compania are 5.000 de angajați.

ADVERTISEMENT
Tags: